Uncategorized

Abs bremser hakker

Når jeg bremser så begynner det å hakke, samme følelse som når ABS-bremsen slår seg på. En annen måte jeg kan uttrykke det på er slik: . ABS bremser og toppdeksel opel vectra b 2.

Noe galt med bremsene – Audi A- Teknisk og trimming – Diskusjon. Motor, trafikk og maritimt › Bil › Teknisk og trimmingBufretLignende1. Noen som vet hvordan jeg eventuelt kan fikse sånn at ABS’en ikke gjør at jeg hakker når jeg bremser? Det skjer kun ved helt nedbremsing, ikke .

Merkelig hakking ved bremsing under km/t. Abs-bremser og rygging – Trafikkinnlegg27. Først var det abs lampen i instrumentbrættet der konstant lyste og det.

Jeg har en Hyundai Elantra, som er begyndt at hakke i bremsen når jeg bremser. Alle nyere biler har ABS bremser, der fordeler trykket til de forskellige hjul, så bilen ikke skrider. Der sidder som regel følere på hvert hjuls ABS bremsestyring, . Der konstaterte de at ABS-elektronikken ikke kunne reddes, og måtte byttes ut. ABS (blokkeringsfrie bremser) sørger for at hjulet ikke låser seg . Hej min forbremse hakker når jeg bremser jeg har skiftet klodser men det var ikke det har i et forslag for det er lidt træls når man kører lidt friskt .

Når du kjører på glatt føre og bremser, hvis du merker at bremsen hakker når du holder den inne og bilen glir litt er det ABS som gjør det.