Uncategorized

Blande voltaren og paralgin forte

Har fått voltaren av legen min, når jeg var og hentet de på apoteket. Paralgin Forte sammen med Voltaren men helst ikke Ibux. Smertestillende som funker ved Prolaps/isjias.

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende20. Nå er jo paralgin forte og voltaren en del sterkere enn paracet og ibux men gir samme effekten – bare. Blande paracet og voltaren – Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum.

Paralgin forte, men man får samme effekt som sterke midler. Hvordan det er å blande Voltaren og Paracet var nytt for meg. Har i skapet ovennevnte tabletter + Paralgin Forte. Voltaren ville jeg ikke blandet inn i dette. Dere som bruker codaxol/paralgin forte hver dag.

Disse medisinene virker best mot smerte – tema – Dagbladet. Jeg var på legevakten og fikk et par tabletter med paralgin forte og voltaren, men han glemte å fortelle meg hvordan jeg faktisk skal ta det. Jeg lurer enkelt og greit på om det er Paralgin Forte eller Pinex Forte som er sterkest?

Og, om Voltaren gir noen som helst rus, eller bare er smertestillende? Paracet + mg Voltaren tatt sammen, tre ganger i døgnet.

Inntil paralgin forte eller 1mg Tramadol/Nobligan anses å være en .