Uncategorized

Blødning rundt ikm gravid

Heia, skrev tidligere et innlegg der jeg spurte ang gravidtest som var positiv, men der jeg begynte å blø litt på IKM. Noen flere med liten blødning rundt IKM,men likevel gravid? Til dere som har hadde blødning rundt IKM, og likevel var gravide. Noen her som hadde blødning rundt IKM og som nå er her i 3. Noen som hadde en menslignende blødning rundt ikm dagen og. Liten blødning ved IKM, positive tester, er jeg virkelig gravid.

Diskusjoner › Tester › GraviditetstesterBufretLignende4.

Så på onsdag kvel dagen før IKM fikk jeg litt brunlig utflod. Positiv graviditetstest, MEN har mensen (?) HJELP! Når jeg i tillegg begynte å blø kl idag så tenkte jeg at nå er denne pp over. Blødninger tidlig i svangerskapetinnlegg26. Blør fortsatt, ingen smerter, positiv test?

Jeg prøver å bli gravid så ser etter alle mulige tegn. Noen flere med erfaring med liten blødning på/rundt IKM? Føler meg enda gravi puppene har vokst.

Har ingen erfaring med dette selv altså, men har lest at det er ganske vanlig å få en liten blødning ved IKM selvom man er gravid.

Er det noen her inne som hadde blødninger rundt menstider, men som allikevel var gravid? Jeg begynte å blø i dag – dager etter ikm. Jeg har ingen erfaring med blødning og graviditet selv, men jeg vet at Zianta hadde endel blødninger i starten og nå er hun mamma til en liten . Jeg er gravid og hadde rundt IKM ørlitt blødning – er dette normalt?

Jeg er dager over IKM og tok en test allerede på dag og etter IKM og de viste svake . Hadde regelmessig samleie rundt eggløsning, og hadde i uka etter. Jeg lurer rett og slett på hvor lenge en festeblødning varer. Der svever det litt rundt før det altså finner seg en plass, og graver seg ned i slimhinnen. Jeg har lest litt rundt på emnet festeblødning og jeg ser at det er forskjellige. IKM, men jeg fikk to streker allerede dpo.

Siden man ikke er gravid før egget har festet seg og man ikke . Den sikreste måten å avgjøre om du er gravid er å ta en graviditetstest. Du kan selv teste urinen din eller du kan ta den med til legekontoret. Jeg har ikke hatt noen blødning med friskt blod. Jeg forstår at du bekymrer deg mye, og håper du har noen rundt deg som du kan snakke . Hei , jeg lurer på om jeg kanskje kan være gravid til tross for negativ test.

Fikk en liten blødning etter samleie , hvor det bare kom bittelitt på papiret. Blødning under graviditeten kan ha mange ulike årsaker som alle arter seg. Blødning i svangerskapet deles inn i tidlige blødninger frem til utgangen av uke 12 . Jeg husker at jeg fikk metallsmak i munnen og. Etter uker spydde jeg døgnet rundt, da antok jeg at testene og legen min snakka sant. Festeblødning hadde jeg da jeg venta miriungen.

Men skulle den vist positiv nå vist jeg var gravid? Noen som har hatt en liten blødning rundt IKM og allikevel vært gravid? Opptrådte i starten som vanlig mens, men blødningen ble svakere etter døgn.

Graviditet eller svangerskap er navnet på tiden fosteret tilbringer i livmoren. Rundt brystvorten kommer det under graviditeten frem grynstore knuter som er. Det kan forekomme noen små blødninger i begynnelsen av .