Uncategorized

Blødning rundt ikm

Heia, skrev tidligere et innlegg der jeg spurte ang gravidtest som var positiv, men der jeg begynte å blø litt på IKM. Noen som har hatt rar mensenliknende blødning rundt IKM? Til dere som har hadde blødning rundt IKM, og likevel var gravide. Noen her som hadde blødning rundt IKM og som nå er her i 3. Noen som hadde en menslignende blødning rundt ikm dagen og. Liten blødning ved IKM, positive tester, er jeg virkelig gravid.

Diskusjoner › Tester › GraviditetstesterBufretLignende4.

Så på onsdag kvel dagen før IKM fikk jeg litt brunlig utflod. Positiv graviditetstest, MEN har mensen (?) HJELP! Dagen før IKM (altså på torsdag 31) fikk jeg lyserødt slim på papiret så tenkte.

Noen flere med erfaring med liten blødning på/rundt IKM? Når jeg i tillegg begynte å blø kl idag så tenkte jeg at nå er denne pp over. Blødninger tidlig i svangerskapetinnlegg26. Blør fortsatt, ingen smerter, positiv test?

Mensen ett par dager før IKM, men alikevel gravid? Er det noen her inne som hadde blødninger rundt menstider, men som allikevel var gravid?

Jeg begynte å blø i dag – dager etter ikm. Jeg er gravid og hadde rundt IKM ørlitt blødning – er dette normalt? Noen som har erfaringer på det å ha testet positivt, men samtidig ha blødning og kraftige menssmerter? Jeg ble ikke stort klokere etter å ha lest litt rundt på diverse forumer. Forresten så hadde jeg full blødning ved forventet mens med Michelle men ømme pupper derfor jeg ikke.

Jeg lurer rett og slett på hvor lenge en festeblødning varer. Der svever det litt rundt før det altså finner seg en plass, og graver seg ned i . Hadde regelmessig samleie rundt eggløsning, og hadde i uka etter. Jeg har lest litt rundt på emnet festeblødning og jeg ser at det er. IKM, men jeg fikk to streker allerede dpo.

Dersom du ikke har fått mer blødning etter denne opplevelsen, så er jeg enig med deg i at det ikke er mensen du har fått. Etter uker spydde jeg døgnet rundt, da antok jeg at testene og legen min snakka sant. Festeblødning hadde jeg da jeg venta miriungen. Rundt brystvorten kommer det under graviditeten frem grynstore knuter som er. Det kan forekomme noen små blødninger i begynnelsen av . Den sikreste måten å avgjøre om du er gravid er å ta en graviditetstest.

Du kan selv teste urinen din eller du kan ta den med til legekontoret. Fikk ingen blødning da jeg tok ut spiralen, men mensen (som ventet). Har noen av dere opplevd å teste negativt etter ikm, men i etterkant hatt . Jeg har barn fra før og nå hiver vi oss rundt og håper å og siste i 20:). Noen som har hatt en liten blødning rundt IKM og allikevel vært gravid?

Beklager ekle detaljer, men det startet med lyserosa utflod igår, leste rundt på nettet. Jeg har opplevd både festeblødning ved eggfeste og nå uken etter ikm så .