Uncategorized

Dovner bort i lillefinger og ringfinger

Lillefinger, og delvis ringfinger på venstre hånd sover nesten hele tida. Helse: Har vart i flere uker nå, merker det hovedsaklig når . For dager siden så ble jeg plutselig nummen på lillefingeren og ringfingeren .

Men man kan ha prikking og dovne-bort-følelse uten at det er snakk om dette. I tillegg er det vanligvis lillefinger, ringfinger og delvis langfinger . Om natten dovner fingrene mine bort – som regel tre fingre i slengen. Ofte er det lillefinger, ringfinger og langfinger.

Kjennetegnes ved at man dovner i tommel, pekefinger og langfinger. Symptomene er gjerne dovning i ringfinger og lillefinger. Legen i dag – carpal tunnel, veksthormon, kulde.

Forum › Termin- og barselklubber › 20› April 2015BufretLignende19. Merker at jdg har begynt å dovne bort i fingrene, spesielt ringfinger og lillefinger. Nummenheten brer seg langs mediannervens distribusjon og beskrives ofte . Har følelsen av at lillefingeren min sover/dovner bort innimellom.

Hva med ringfinger og eventuelt halve langfinger?

Det gjelder kun ringfingeren og lillefingeren, og trykker jeg på rett sted i. Jeg har også tendens til det samme, der jeg alltid dovner bort i fingre . Kan nevne at jeg over lengere tid har hatt fingrer som dovner bort hvis jeg bærer noe. Er det lillefinger og ringfinger, eller er det de andre? Hos meg legger lillefinger, ringfinger og langfinger inn i handa (bøyd),. Ikke bare prikking, men de dovner helt bort sammen med litt av håndflaten.

Hos meg er det jo lillefingeren og ringfingeren som er verst, og . Er nummen i lillefinger og ringfinger på venstre hånkjennes ut akkurat som om. Siden denne nerven forsyner ringe- og lillefinger, er det de som dovner bort. Jeg var sliten og utmattet, og da lillefingrene på begge hender dovnet bort la jeg ikke mer i det enn at det nok var muskelspenninger grunnet stress. Veldig mye i lillefingeren, litt i ringfingeren og så vidt noe i. Dette gikk han bort fra igjen på kontrollsjekken hvor han sa at det var en veldig .