Uncategorized

Duk under singel

TerraHome Armert Fiberduk legges under singellaget, noe som forsterker bæreevnen, hindrer setningsskader og forebygger hjulspor. Jeg har laget et be som skal ha et bunndekke av hagesingel. Men jeg er i tvil om jeg skal legge fiberduk under? Kan også benyttes til å hindre vekst av ugress i singel/grus-lagte gangstier.

Dersom man benytter fiberduk under hagesingel kan det lønne seg å først legge ut et . Ofte kan det også være lurt å legge drensrør under parkeringen som. Som geolog ville jeg da lagt duk mellom pukk og singel for å hindre at .

Spørsmål: Hvilken type duk vil dere anbefale til slikt, og hvor kan. En annen ting er at duken kan holde pukk og singel adskilt fra leira under. Såvidt jeg forstår er det vanlig å legge duk under grusen for å unngå at gress og ugress vokser opp. Utfordringen er at tomten er paddeflat, . Jeg har et område med singel bak huset og ved inngangen.

Den forsvinner ved hver sesong, og ugresset vokser opp. Holder grus og singel på plass og øker bæreevnen på veien.