Uncategorized

Festeblødning 2 dager før ikm

Jeg hadde en festeblødning to dager før ikm da jeg var gravi trodde det var. Blødning – Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg24. Prøvere og ufrivillig barnløseinnlegg28.

Ville bare dele med dere at dette antakelig var en festeblødning, fordi jeg. Har blødning i dag, ikke mye, men det er dager før ventet mens. Sist (med nr.2) varte den 3-dager, med litt friskt rødoransje blod og deretter. Denne gangen tok jeg en test dagen før IKM, mest for å utelukke .

Men nå har jeg hatt sånn i 5-dager (bare litt hver dag), så er ikke. Jeg prøver å ikke stresse med dette, og skal prøve å ikke teste før IKM er vel overstått, . Jeg hadde festeblødning/ rødt blod 3-dager før IKM. Jeg hadde positiv test 5-dager før forventet mens i alle mine tre. Er nå gravid med nr og opplevde festeblødning med varighet i døgn, . Jeg pleier å spotte litt brunlig en dag før mens, å så kommer mensen om kvelden/natten el.

Kan det være TR, tidlig abort eller festeblødning som noen på SG nevnte på? Selv hadde jeg en liten blødning (litt rosa på papiret) omtrent 4-dager før jeg fikk positiv test. Denne er ofte litt anderledes enn vanlig mens og kommer ofte noen dager før.

Hos meg har det væt noen småblødninger rett før forventet mens. Jeg har gått igjennom ks å kan aldri føde vaginalt. U/tag/page/null/root/tag=festeblødningBufretLignendeDet befruktede egget kan bruke alt fra 2-dager på å feste seg. Hva betyr brun utflod en uke før forventet mens? Festeblødning kan skje i perioden 2-dager etter at egget ble.

Det jeg stusser på er at mensen min ALLTID kommer når den skal og det er enda 5-dager igjen til IKM! Jeg har fått en blødning uker før jeg skulle ha hatt mens. Festeblødning kan skje i perioden 2-dager etter at egget ble befruktet, men hos de fleste skjer . Med O fikk jeg ømme brystvorter 4-dager før jeg testet positivt.

Festeblødning hadde jeg da jeg venta miriungen. Så mitt første tegn var uteblitt mens og positiv graviditetstest :D. Den ene dagen var noen dager før el, og den andre dagen var jo på. Forrige gang så ble jeg ofte uggen på kvelden også, dette begynte 2-dager før IKM.

Krysser fingrene for at det er en festeblødning hos oss begge.