Uncategorized

Festeblødning 4 dager før ikm

Jeg hadde en festeblødning to dager før ikm da jeg var gravi trodde det var. Jeg leste nettopp at festeblødning kan vare opptil flere dager:). Jeg hadde festeblødning/ rødt blod 3-dager før IKM.

Men det var ikke mye som kom, bare såvidt det var noe dagen etter! Har også lest om såkalte festeblødninger, hva er dette og hvordan arter det seg? Jeg har nemlig sett blod på papiret i dag, dager før IKM.

Sist (med nr.2) varte den 3-dager, med litt friskt rødoransje blod og deretter.

Denne gangen tok jeg en test dagen før IKM, mest for å utelukke . Jeg tok på meg bind og regnet med at TR bare var dager tidligere, men. Kan det være TR, tidlig abort eller festeblødning som noen på SG. Selv hadde jeg en liten blødning (litt rosa på papiret) omtrent 4-dager før jeg fikk. På IKM dagen fikk jeg en stripe med ferskt blod på papiret, men ikke noe mer. Jeg lurer rett og slett på hvor lenge en festeblødning varer.

Selv testet jeg positivt DPO, dager før ikm:) Masse lykke til3. Festeblødningen kommer ca 4-dager etter unnfangelsen fant sted. Visste du at at dette tas fra 3-ukers alder?

Noen kaller dette for festeblødninger men det er omstridt om det.