Uncategorized

Fibromyalgi eller bare vondt overalt

Fibromyalgi gir ikke utslag verken på blodprøver eller bildeundersøkelser. Når det er som værst har jeg vondt over alt i hele kroppen. Plutselig får pasienten vondt, ikke bare lokalt i en arm eller ryggen, men over alt.

Legen vil først foreta en rent klinisk undersøkelse . Begynte med at jeg var kronisk trøtt, klarte bare ikke å holde øynene åpne. Jeg trodde jeg bare var sliten selv om jeg hadde vondt overalt og stort . MYE VONDT: Mette Onsager har fibromyalgi.

Eller Det er bare å trene mer så går det over. Det gjør vondt å ligge stille, men det gjør enda mere vondt å bevege seg. Mineraler kan være nøkkelen til å bli kvitt smertene Her er tips til naturmedisinsk behandling du kan utføre selv om du lider av smerter. Den er smertefull og slitsom og ha med seg over alt, dag ut og dag inn, timer i døgnet.

Livet bare går fra meg og jeg er bare en tilskuer til andres liv. Det betyr ikke at det ikke gjør vondt, eller at jeg ikke er ekstremt trett, eller at jeg . Hvis du har vondt overalt, men legene ikke finner ut av hva som er galt og/eller. Eller så kan jeg faktisk bare legge med ned å dø her og nå.

Når du har fibromyalgi, har du sannsynligvis føler ofte misforstått. Bare halvparten av tilfellene er medisinsk bevist at det er i denne tilstanden. Mine klager er veldig mye som ligner på cvs eller fibromyalgi. Legen sier d er fibromyalgi, eller kroniske muskelsmerter.

Jeg har hatt dette i over år, og d blir bare værre og værre. Vondt overalt, i led i skjelett, korsryggen, føttene gir etter når jeg setter dem i gulvet. Nå har en idiot av en spesialist brukt minutter av sin “dyrebare tid” – og erklært han frisk, “det er ikke noe.

Jeg kan gi deg voldsom smerte eller, om jeg er i godt humør, gi deg verk over alt. Ingen blodprøver eller røntgenundersøkelser kan fastslå FM eller ikke. Det gjør meg sint og trist, for jeg vil ikke ha det sånn, men MÅ bare. Armene vil ha neglakk skjelvende overalt. De har litt vondt et ste så øker det på, til det til slutt gjør vondt overalt.

Mange pasienter med fibromyalgi har også en eller flere av disse sykdommen. Og av og til gjør det vondt helt uten årsak. Fastlegen min mente derfor at jeg var helt utslitt og bare måtte ligge å ta det med ro.

Karin Øien Forseth, som til daglig arbeider ved Betanien Hospital i Skien, tok nylig doktorgraden på fibromyalgi og muskel-skjelett-smerter. Fibromyalgi er en tilstand hvor du har vandrende smerter i kroppen over lang tid. Noe kan oppleves som svært vondt, selv om smertesignalene fra kroppen er svake eller helt borte. Andre rundt deg kan ikke se eller høre meg, men DIN kropp kan kjenne meg.

En del av dem kommer til å si ting som Åh, du har bare en dårlig dag! Trigger-punktene som er sentrale i diagnosen betyr jo egentlig bare at pasienten sier han/hun har vondt overalt !