Uncategorized

Følelsesløs lillefinger og ringfinger

For dager siden så ble jeg plutselig nummen på lillefingeren og ringfingeren . Resultatene ulnar nerve kompresjon i nummenhet, prikking og svakhet av lillefingeren, ringfingeren side (nær den lille finger) og håndflaten (foran og bak), som . Lillefinger, og delvis ringfinger på venstre hånd sover nesten hele tida.

Helse: Har vart i flere uker nå, merker det hovedsaklig når . Jeg var nummen i ringfingeren og lillefingeren i 2-uker for ikke altfor lenge siden. Jeg tenkte at det kunne være pågrunn av treningen, så jeg . I det siste har jeg vært plaget med å miste følelsen i 4de og 5te finger (ringfingeren og lillefingeren), på høyre . Nummenheten brer seg langs mediannervens distribusjon og beskrives ofte . Vet ikke hva det er, men jeg er da frisk ellers:) Og det er alltid kun lillefinger og ringfinger. Hvis du får klem på denne nerven vil du kunne få prikking i lillefinger og i halve ringfinger. Muskulaturen inni hånden vil bli svakere og kan over .