Uncategorized

Grunner til å miste mensen

Med mindre du prøver å bli gravid og har grunn til å tro at du er det, så er det ikke sikkert at det er dette som er årsaken når mensen uteblir. Hvorfor er det sånn at mensen noen ganger kommer uregelmessig? Har ikke hatt mensen på et halvt år, og har hatt menstruasjon i å, hva skyldes dette?

JEG HAR PLUTSELIG MISTET MENSEN, UTEN Å VITE HVOFOR. HCG i blo hormonforstyrrelser, infeksjoner som kan være årsak, etc. Om det skulle være på grunn av graviditet MÅ jeg ha hatt en eller flere falske menstruasjoner, så da er det jo . Mister man også mensen når man seriliserer seg? Kan noen gi meg gode grunner til at mensen ikke kommer.

Andre grunner en graviditet til at mensen uteblir? Har mistet mensen – Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum. Det var på grunn av ufarlige cyster og legen sa da at det var vanlig blant unge jenter. BufretLignendeDette skyldes primær ovariell svikt.

Benskjørhet kan være en annen grunn til at en mister mensen tidlig. I så fall trengs det hormonbehandling mot dette. Hjelp jeg har ikke fått mensen, er jeg gravid?

Dette kan selvfølgelig bety at du er gravi men det kan også være en rekke andre grunner til at mensen uteblir.

På samme måte som du kan miste menstrausjonen når du blir for tynn, kan også fedme. Det er forøvrig mange grunner til at mensen uteblir. For omtrent et år siden mistet hun mensen. Hun sier selv at det ikke er farlig, men jeg er veldig engstelig. Det kan være forskjellige grunner til at mensen uteblir, blant annet stress, slanking og.

Da jeg var 15-mistet jeg mensen på grunn av at jeg hadde anoreksi. Den har vært borte i nesten litt over ett halvt år, men jeg er ikke gravid og det vet jeg. Mensen er forsinket, men graviditetstesten sier ikke gravid. Jeg mistet mensen helt etter fodsel, men den begynte a bli ustabil etter at jeg . Og det er riktig at ca har plager i forbindelse med mensen, ca så store plager at de er. En annen vanlig årsak er godartede muskelknuter som kan behandles med hormoner eller operasjon.

Har du erfart å miste mensen tidlig av andre årsaker enn overgangsalder? Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder . Alle dåkke som ynskjer å miste mensen må tenkje nøye gjennom kva.

Jeg hørte senest på TV rett etter NM i høst, fra en så kalt ekspert som uttalte seg; alle mister menstruasjon på grunn av så lav fettprosent. Det er ingen grunn til at du ikke skal bade når du har mensen. Man kan miste jomfrudommen ved å bruke tampong.