Uncategorized

Har du hørt om maleren

Har du hørt om bakeren som gikk på loffen, og så kom politiet og kneip’en? Har du hørt om maleren som bodde i et dårlig strøk? Har du hørt om han som var så rynkete at han måtte skru hatten på seg?

Har du hørt om han som fikk et eple i pæra si ,så banan? Hørt om maleren som bodde i et dårlig strøk? Har du hørt om den kortvokste mannen som gikk inn på en bar og ville spille kort?

Har du hørt om elektrikern som kommer fra Strømstad og kona hans kom fra Lillestrøm og sønnen deres flytet til.

Stemmer det jeg har hørt om at du er maler? Noen av malerne vet jeg var i vår slekt,så de har jeg funnet. Men jeg tenkte at kansje noen her inne muligens hadde hørt navnene så derfor . Det var maleren Jorge Piqueras og hans kone som var kommet for å hente oss. Vaktene ba oss vise legitimasjon, og ledsaget oss gjennom porten.

Maleren Vebjørn Sand er aktuell med utstillingen Individets valg, og forsøker å forstå hvorfor. Han spør om jeg har hørt om Helge Ingstad. Maleren bøyde så vidt på hodet og signaliserte på den måtenat han var enig.

Jeg har hørt beretningen, og det er enriktig så merkelig en.

I ungdommen trodde jeg at når en maler et snebilde i tyve graders kulde og holdt. Det er sandelig første gang jeg har hørt en kvinne svare så bestemt på slike . Membran er blant de viktigste komponentene når baderom skal bygges eller renoveres. Mange har hørt om membran, men folk vet stort sett lite . Ifølge det russiske tv-selskapet RT har han trolig ment å si Vi må utvikle oss og arbeide. De to setningene høres ganske like ut på russisk. Ja, jeg har hørt mye om deg, svarte Robin og tok opp en papirserviett.

Robin er maler, sa Bobbie stolt og satte steken på bordet. Har du hørt om Svensken som tok med seg kikkert i begravelsen? Mennesket har til alle tider oppskattet den realistiske gjengivelsen av den.

Mannen maler kjellerstua og jeg er gravid.