Uncategorized

Hvor lang tid brukte du på lappen

Ville sagt det rett ut, tror jeg, og gjerne med en plan B også. Ja, vi kan møtes da, men bare hvis det passer for person X også, for jeg er lei av å . Tok mitt i USA teori og oppkjøring samme dag (der er det ingen obligatoriske kjøretimer) teorien var kjempe enkel og oppkjøringen tok 10 .

Jeg har så forferdelig lyst til å være ferdig før sommeren! Forbruker › BilBufretLignendeNoen som ut ifra det jeg har fortalt kan anslå sånn ca hvor lang tid jeg kommer til å bruke? Selv brukte jeg bare timer eller dobbelttimer.

Hvor lang tid det tar kommer jo ann på om kjøreskolen har mange elever, og om det er lang ventetid . Begynner på trafikalt grunnkurs på nyåret, hvor lang tid tar det egentlig før man er helt ferdig med alt og har lappen? Jeg brukte 1mnd fra første kjøretime til oppkjøring. Tidsbruk på førerkort – Trafikkinnlegg8. Hvor lang tid brukte dere på sertfikatet?

Hvor lang tid må man regne med på å ta lappen. Det koster oss en god del penger, det tar ti man må lese hardt, og oppkjøringen tar knekken på. Hvor lang tid har du brukt på å ta lappen? Tenkte egentlig bare å si hei, for nå må jeg løpe.

Så det varierer nok veldig hvor lang tid folk bruker på lappen 🙂 Men tror. Jeg hadde kjøretimer utenom det obligatoriske, å brukte ca mnd . Rikke (20) mistet lappen og brukte tusenvis på ny førerprøve – så fikk hun. Hun vet ikke hvor fort hun kjørte, men ble overrasket da hun fikk høre farten. Men hvis det tar lang tid før førerkortbeslaget blir opphevet, bruker jeg . Ta kontakt med oss kjøreskoler først når du er på det nivået hvor du står litt fast. Jeg startet å kjøre på parkeringsplasser, men brukte ikke lang tid der før jeg . Hvor lang tid brukte dere før dere hadde lappen i lomma?

Generelt: Hallo, jeg lurte på hvor mange møter man må gå på for å få. Jeg og en kompis vurderer å ta MC-lappen. Har lest en god del rundt omkring om hva det koster, hvor lang tid det tar osv.

Hvor lang tid tar det å få lappen/førerkort? Noen øvelseskjører veldig mye allerede fra 16-årsdagen sin, og frem mot fylte 1 . Skrevetav SheDevil tor aug 2 208:am. Carpa skrev: Hvor lang tid brukte dere på å ta førerkort kl A? Nå har jeg funnet ut at jeg vil ta lappen for tung MC og kommet i gang med opplæring.

Hvor lang tid brukte dere på å kjøre opp? Har min første kjøretime i dag og lurer på hva som er gjennomslittlig timeantall kjøretimer før lappen er i boks. Nå har det endelig blitt avklart at jeg får lappen av mamma og pappa. Men tingen er den, at jeg lurer på hvor lang tid dere brukte på lappen.

Hvor lang tid brukte dere som har lappen?