Uncategorized

Hvor tidlig fikk dere symptomer

Lurte på hvor tidlig har kjent symptomer? Etterhvert som dagene mot IKM gikk, fikk jeg ilinger ut i brystvortene, . Hvor tidlig testet dere positivt og hvor tidlig kom symptomene.

Hvor tidlig kan man merke at man er gravid? Hallo dere gravide og glade;)Hvor tidlig etter befruktning fikk. Hvor tidlig fikk dere i det hele tatt symptomer på gravididtet.

Hvor tidlig fikk dere symptomer på at dere var gravide?

Hvor tidlig fikk dere symptomer, og hvilke? Hvor tidlig fikk dere symptomer på graviditet? Lurer på når jeg kan kjenne etter symptomer hehe. Tenkte at det var altfor tidlig med sympotmer, men fikk i går bekreftet at . Hvor tidlig fikk dere morgenkvalme og andre. Når fikk dere symptomer på graviditet og hvilke?

Generelt om ufrivillig barnløshet › GenereltBufretLignende4. Kjente masse rart i magen og var full av symtomer på 1. Noen som fikk veldig klare symptomer på at de var gravide før mensen.

Jeg kommer forresten ikke over hvor heldige vi var med været i går. Jeg er nå bare noen dager unna menstruasjon og håper som dere vet at den ikke kommer. Når jeg ble gravid fikk jeg ganske tydelige symptomer, vi hadde prøvd. Slenger meg på de andre jentene her: prøv en annen test tidlig på:-) . Hvor tidlig kjente du graviditetssymptomer? Jeg bare lurer litt på hvor tidlig dere skjønte at dere var gravide ? Og noen dager etterpå det igjen fikk jeg voksesmerter i hoftene og litt.

Mange er opptatt av å få vite svaret så tidlig som mulig, men det er ikke. Dere som har vært … Jeg (tror) jeg er i DPO-land og dagene går sååå seint. Jeg husker at jeg fikk metallsmak i munnen og veldig vondt i magen da egget festet seg. Er nok ikke sikkert jeg hadde merket det så tidlig dersom jeg ikke hadde ammet. Men hva slags symptomer hadde dere i tidlig svangerskap?

Sluttet på p-pillen før jul, og fikk mensen en uke etter da jeg egentlig skulle ha p-pille mensen. Noe jeg lurer på er, vet noen hvor tidlig man kan teste? Hvilke erfaringer har dere andre som er gravid for 2. Jeg tuslet bort glad og optimistisk, beroliget av de tydelige symptomene. Dere har hvertfall noen det er så mange som ikke har det engang….

Nå kan de første symptomene og tegnene på graviditet dukke opp. Hovne og ømme bryster kan også være et tegn på tidlig graviditet. Når fikk dere mødre eller vordende mødre symptomer på graviditet?

Og hvor lang tid tok det før dere virkelig skjønte det? Jeg er veldig kort på vei,men har flere . Jeg har gledet meg så lenge til å fortelle dere dette. Dette var en onsdag og jeg våknet veldig tidlig fordi jeg visste at jeg skulle.