Uncategorized

Hvorfor får jeg ikke mensen

Har du uregelmessig menstruasjon, eller kommer ikke mensen i det hele tatt? Hvorfor er det sånn at mensen noen ganger kommer uregelmessig? Med mindre du prøver å bli gravid og har grunn til å tro at du er det, så er det ikke sikkert at det er dette som er årsaken når mensen uteblir.

NO: Hos de fleste kvinner er mensen nokså regelmessig, og kommer med cirka til dagers mellomrom – med noe variasjon fra gang til . Hvis du har slanket deg mye og ikke får i deg de rette næringsstoffene kan mensen forsvinne i perioder, men den vil mest sannsynlig komme . Har hatt regelmessig menstrasjon de siste årene, men nå får jeg ikke mensen. Jeg testet noen dager etter at jeg trodde jeg skulle få mens, men . Hvorfor får jeg ikke mensen etter pergo kuren? Om du er gravid eller ikke, kan du finne ut ved å bruke en svangerskapstest av urin. Menstruasjon en tid etter en abort være forsinket, men ikke i så lang tid som 7-8. Om det er andre ting som nå gjør at du ikke får mensen, kan jeg ikke vite, men . Etter det jeg har skjønt så får ikke de fleste symptomer før etter 3-uker,.

Så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har fått mensen enda , har gått . Jeg ga deg informasjon om hvorfor den kan være borte og hvor lenge, dette blir avfeid. Vi ønsker å få barn, men det går vel ikke så lenge jeg ikke får mensen? Nervøs og spent tar du graviditetstesten og får se … én enslig strek.

Jeg sluttet på p-pillen for over et år siden så jeg finner ikke noen forklaring på hvorfor. Jeg får av og til de vanlige før mensen signalene, urven i magen, . Bare lurer på andre grunner til at mensen ikke kommer unntatt graviditet eller overgangsalder, jeg. Nyhet/299367/Hvorfor+kommer+ikke+mensen 3F.

De fleste jenter vil merke at de får litt utflod en god stund før de får mensen for første gang. Har du spørsmål om mensen og ikke får svar av venninner, mamma eller andre? Lurer på hvorfor jeg får vondt i ryggen når jeg har mensen Hei! Mengden blod for hver månedlig blødning er ikke mer enn ca. Noen kvinner kan fysisk merke det når de får eggløsning.

Du har sikkert hørt historien i en eller annen variant: Når kvinner flytter sammen, går det ikke lang tid før de får mensen samtidig. Den var negativ, men jeg har fortsatt ikke fått noen blødning.