Uncategorized

Ikm idag negativ test

Kjøpte en cb i dag, som jeg tenkte å ta i mrg :)Hater forsinket IKM og negative tester. Rekordmange som er over IKM og negative tester! Lurer på om det er mange her inne som ikke har testet positivt før lenge etter IKM? Jeg er dager over IKM i dag, og testet negativt.

En uke over IKM, men bare negative tester. Har i det siste kjent mensmurringer, men i dag da jeg våknet spratt jeg.

IKM i går, negativ test i dag og mensmurringene jeg hadde før helga er . I dag er jeg dager over IKM, og fortsatt negativ test på morgen urin. Negativ test etter IKM Graviditetstegn/PMS. Testet morgenurinen med CB i dag og der var ikke engang antydning til dette berømte +-tegnet. Den vanligste årsaken til “forsinket” mens og negativ graviditetstest, er at.

For idag startet jeg også dagen med en negativ test. Jeg fatter ikke hvorfor man skal teste seg før ikm engang. Tok en test i dag tidlig, hadde så inderlig håååpet at den skulle kanskje vise en svaaak. Men tre dager etter IKM var testen knallpositiv. Hei i dag formiddag (ikm) tok jeg en clearblu test som viste Ikke gravid men . Har IKM i dag, men mensen har enda ikke kommet.

Det som er så rart er at jeg har hatt så . MEN: Tok en test i dag- selv om ikm er på lørdag. Jeg er i dag dager over IKM(noe som er veldig unormalt for meg). I dag er det 4/ og jeg har fortsatt ingen menstruasjon.

Jeg tok en graviditetstest 31/og en 3/og begge gav negativt resultat. Har tatt flere tester – som alle har vært negative. Det er jo tenkelig at eggløsning kanskje har forskjøvet seg, men vi . Jeg bare spør for på testen min i dag så stod det GRAVID. Har aldri hørt om noen som har testet positivt hjemme, og deretter negativt hos legen.

Hvis du er over IKM skulle testen være like sikker som testen hos legen. Jeg tok en test nå når jeg har mensen, men ble negativ! Jeg har tatt to tester, den siste i dag, begge ble negative.

Negativ test dager før IKM og positiv dager etter (testa ikke mellom det.) SøKo, 30. Positiv digital CB 3+:) 🙂 Er idag 4+:).