Uncategorized

Isbiter av kaffe

Styrken på kaffesmaken avhenger jo selvfølgelig også av hvor sterk kaffe du har laget isbitene med. Jeg brukte nokså sterk kaffe da jeg lagde . I dag skal jeg tipse dere om hvordan jeg lager min favoritt iskaffe!

Jeg er ikke et kaffe-menneske i det hele tatt – klarer ikke drikke svart kaffe. AVKJØLENDE: Desto mer isbiter jo lenger holder kaffedrinken seg kald. En fruktig og frisk kaffe fungerer som regel best som iskaffe.

Prøv dette enkle isbit-trikset til iskaffen din.

Vi brukte: store kopper sterk svart kaffe 2-ss sjokoladepulver/kakao ss brunt sukker Til . For en kaffeelsker som meg er dette gull verdt! Jeg sparer masse tid og får meg samtidig noe . Kanskje ligger ditt i fryseren med isbiter klare til bruk? Lag kaffe (gjerne litt sterk), hell den i isbitbrettet, og sett brettet i fryseren. Dersom du har kokt eller traktet for mye kaffe ved en anledning, kan du fryse ned kaffen som isbiter, og bruke kaffeisbitene neste gang du skal lage deg en deilig . Når gradestokken viser 20+ trenger man å kjøle seg ned og da er iskaffe helt perfekt! Denne iskaffen krever svært lite jobb og smaker perfekt:).

SPAR PENGER: Om du kjøper en iskaffe, eller annen type kaffe, på vei til.

Legg isbitene i en liten termos eller drikkeflaske og hell iskaffen . En populær måte å lage iskaffe på er å blande espresso, isbiter, melk og sukker. Start med å røre ut sukkeret i varm kaffe først, ellers vil det ikke . Den opprinnelige iskaffen er kaffe som tilberedes sterkere enn normalt, søtes noe med sukker eller sirup, kjøles ned og så serveres over isbiter i et glass. Den første metoden går ut på å brygge kaffe over isbiter. Oppskrifter for frappe melk isbiter og kaffe.

Isbiter av Norgeskartet gir deg landets beste isdrikkoppskrifter med kaffe og te, signert kaffebarer og baristaer fra sør til nord. Da smelter isen saktere og drikken blir mindre utvannet. I USA har det vært populært å lage iskaffe hjemme i flere tiår.

Der borte er det vanlig å kjøle ned kaffen med isbiter av kaffe, og så blande i litt . Jeg kjøpte noen ganske smarte fryseformer i går. De er med lokk, så nå trenger jeg ikke å beskymre meg for at formene kan velte eller renne . Hell melk, enkel eller dobbel espresso og isbiter i en blender og bland til du. Miks alt sammen til det blir jevnt, og du har en nydelig is-kaffe utenom det vanlige.