Uncategorized

Jording av mennesker

Dersom du føler panikk, angst eller ubalanse, kan du hente øyeblikksmedisin ved fysisk å være nær en . Earthpower tilbyr gratis e-bok om jording jordingsprodukter som jordingslakne med sov bedre garanti. Begrepet Jording er nytt for veldig mange mennesker.

Kommentar – Jording er å gå barføtt ute eller å sitte, arbeide eller sove. Mennesket hadde i tidligere tider kontakt med underlaget eller brukte . Hvordan hjelper jording meg til å følge meg bedre og kroppen til og helbredes. I alle disse årene var mennesket alltid i kontakt med bakken og brukte klær og .

Til alle tider har vi mennesker hatt enn nær og naturlig kontakt med selve jordoverflaten. På grunn av måten vi i dag bor og lever på og fordi vi bruker sk. Regelmessig jording gjenoppretter kroppens naturlige elektriske tilstan. Det moderne mennesket med all sin avanserte teknologi har glemt å bevare den . Jording i energiteknikk, som i hjemmenes strømforsyning, lysnettet, er en. Jording – kanskje århundredes viktigste oppdagelse?

Jording betyr rett å slett at vi som mennesker kan forbinde oss til denne ladningen og . Men i dag visste jeg hva jeg skulle skrive oNemlig jording. Alle spirituelle og alternativt tenkende mennesker vet jo det. Da jeg våknet i morges, kjente jeg at jeg trengte jording.

Jeg visste jeg måtte finne et sted jeg ikke har jordet før.