Uncategorized

Kinesisk fødselskart stemmer det

Kinesisk fødselskart stemmer i mange tilfeller. Kinesisk fødselskart viser om det blir gutt eller jente. Det sies at kartet skal stemme i prosent av tilfellene.

Jeg har nå testet ut det kinesiske fødselskartet. Kinesisk fødselskart, stemmer det denne gangen? Det kinesiske fødselskart, STEMMER DETTE? Hvilket kinesisk fødselskart stemmer for dere.

Kinesisk fødselskart, stemmer det hos noen andre? Det stemte første gang med det KINESISKE FØDSELSKARTET ! Hvis ikke eg har skikkelig uflaks og får en jente, så stemmer det nok. Se her, det finnes to versoner av fødselskartet.

UÆÆ, i følge kinesisk fødselskart får vi en liten jente grin emoticon. Det stemte på min første gutt, så siden jeg ønsket meg jente så planla jeg å bli gravid i mai . UÆÆ, i følge kinesisk fødselskart får vi en liten jente 😀 Stemmer det, tror du? Det kinesiske fødselskartet er fascinerende.

Et kinesisk fødselskart tar utgangspunkt i hvor gammel moren var da barnet ble.

I tilfellet med det kinesiske fødselskartet er det et (i de fleste tilfeller) binært. Yup, det stemte nok omtrent i halvparten av gangene de prøvde, . Det kinesiske fødselskartet skal ha ligget begravet i en kiste i 7år. Til dere som har barn eller vet hvilket kjønn som ligger inni magen deres. Gravid/Diverse/Gutt-eller-jente/Kinesisk-fodselskart/.

Stemte på meg, men et annet fødselskart viser motsatt. Later jeg som at jeg regner menstermin to uker før, kan vi jo late som jeg går en måned tilbake i unfangelsesti i såfall stemmer det på alle tre. Kinesisk Fødselskart 🙂 Termin i mars og april.

Hehe, ja er jo mest for moro skyld 😛 Stemmer det med dine andre? Vi har sett at det finnes noe som heter kinesisk fødselskart. Er det noe i det , eller er det bare overtro? Hvor mange av de som har vært eller er gravide har funnet ut at den kinesiske fødselskartet stemte/stemmer?

Gravid/Gutt-eller-jente/Kinesisk-fodselskart/. Det stemte sist hos meg – da fikk jeg jente. D det er et kinesisk fødselskart, og de kan mye finurlig de der kinesërne . OG egget ble tatt ut og startet befruktet dager før min bursdag (regner man fra da stemmer det med jente.), men egget ble satt tilbake i .