Uncategorized

Kjæreste med adhd

Forhold hvor begge, eller en av partene har ADD/ADHD kan være fylt med frustrasjon,. Ikke gå i om kjæresten min virkelig elsker meg fella. Det spiller ingen rolle om det er ditt eget barn, kjæreste eller venn.

Når du prøver å forstå en med ADH kan dette hjelpe ditt forhold. Jeg sitter her og grubler på hvordan det er å ha en ektefelle/sambo/kjæreste med ADHD? Samboer med ADHD – Samliv og kjærlighetsrelasjonerinnlegg9.

Personer med ADHD og sex – Kropp og helseinnlegg3.

Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende13. Har fått meg en ny kjæreste, han er fantastisk. Men så forteller han meg noe, at han har ADH hjelpes tenker jeg, jeg vet ingenting, nada om . Noen her som har en samboer/kjæreste/mann med ADHD. Noen her som har mann/samboer/kjæreste med ADHD. BRUKER MYE TID PÅ Å PLEIE KJÆRLIGHETEN – ADHD Norgeadhdnorge.

Så dersom jeg har noe jeg vil si til kjæresten min, så går jeg som oftest en tur først. På den måten får jeg tenkt meg om litt, og sortert ut ordene . Bør jeg være forberedt på noen skuffelser?

Dere andre som har kjærester med ADH hvordan opplever dere det? Jeg har tidligere hatt to langvarige forhol og har nå en kjæreste, som jeg har vært . Hva vil en framtidig kjæreste tro når jeg sier jeg har ADHD? Men viktigst: ADD/ADHD er ikke noe alle gutter har.

Jeg har hatt noen kjærester, de desidert aller verste var faktisk de som hadde ADHD sjøl . Jeg sliter med dette: Venner, kjæreste, adh skole e. Jeg har diagonosen ADHD og sliter med det. Har aldri fått noe hjelp med det, går vgs nå, og sliter noe . Hei Jeg har ei kjæreste som har ADHD problemer som jeg er i et forhold med i snart mnd. Alt går fint mellom oss, men det er bare i tider som . Håper noen kan svare da jeg ikke har venner å lufte mine tanker til.

Har vært sammen med samboer (som har adhd) i to år, og vi venter . Traff ei nydelig og kjærlig jente for ca mnd siden, og har hatt di beste mnd i hele mitt liv. Line var sju år da hun fikk ADHD -diagnosen. Lines lærere har alltid visst at hun har ADHD.

Venninnen hadde hatt en kjæreste med ADHD. Jeg oppfatter at ditt hovedspørsmål er om din kjæreste kan ha ADHD. Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en sykdomsdiagnose . Jeg er en år gammel småbarnsmor som mistenker at jeg har ADHD. Flyttet for noen år siden sammen med min kjæreste og hans to gutter.

Debattserie ADH del 3: Om jeg tar en jobb jeg ikke ønsker, klarer jeg. Jeg har lært at en kjæreste må være en jeg stoler på, og som jeg kan . JUBLER: Ann Eva Storm har ifølge seg selv blitt kvitt ADHD ved å. Det var ikke engang plass i livet mitt til en kjæreste fordi ingen klarte å . Jeg har en kjæreste med ADH og hun blir veldig lei seg når hun tenker over at det er en forandring i hjernen(hjerneskade). Hun har diagnose ADHD og jeg har diagnose ADD. Hun er veldig rett fram og sier akkurat det hun mener der og da og sier masse stygge ting .