Uncategorized

Kule ting på ebay

Er litt gira på å bestille masse drit fra eBay, omså det er gadgets, ting til bil, ting som er kjekt og ha og lignende. Her tenker jeg at man kan dele kule og ubrukelige ting dere har kjøpt/fått fra Ebay, Amazone, DX etc. Egentlig bare noe du har bestilt på nette .

Jeg elsker jo eBay for alt er så billig, og man finner så mye forskjellig! Men i og med at det ofte er litt vanskelig å finne frem i jungelen av ting, . Okey, jeg må bare si det; Jeg elsker eBay! Siden dere har likt innleggene der jeg legger ut eBay innkjøp tidligere, tenkte jeg å.

Jeg er ganske ny på Ebay og kunne tenke meg tips til hva som kan lønne seg å kjøpe der. Jeg har jo merket meg at ikke alle ting er billigere der enn i butik. Så, det har seg sånn at jeg liker å kaste rundt om meg med penger, og og Ebay er ypperlig for dette. Problemet er at jeg egentlig ikke vet hva . See what items on eBay consist of an interesting Kule ting collection.

Join jpspringvalley to create inspiring collections on eBay! Join evakosbergeva to create inspiring collections on eBay! See what items on eBay consist of an interesting kule ting collection.

Join campanileto create inspiring collections on eBay!