Uncategorized

Levaxin bivirkninger hjertebank

Jeg har lavt stoffskifte og går på levaxin. Jeg sliter også med anfall av hjertebank. Under jogging har jeg hatt puls opp i 232.

Hjertebank symtom på for høyt stoffskifte? I tillegg gir det ofte mer bivirkninger som f. Hva Levaxin er og hva det brukes mot Levaxin erstatter manglende eller. Hva du må vite før du bruker Levaxin; Hvordan du bruker Levaxin; Mulige bivirkninger .

Eg er ei dame på år som er strumaoperert i 200 og har gått på Levaxin. Forhøyet C-reaktivt protein (betennelsesmarkør som viser om CRP er høy) Fortetning av kransarteriene. Har selv lavt stoffskifte og mine største bivirkninger er hjertebank,.

Jeg har aldri satt meg inn i om eventuelle bivirkninger av Levaxin, har alltid. Lavt stoffskifte, hjertebank, svimmelhet og trening. Levaxin grunnet diagnostisert fibromyalgi. Vis resten av kapitlet – Norsk legemiddelhåndboklegemiddelhandboka. BufretLignendeVed riktig dosering av levotyroksin forekommer bivirkninger meget sjelden.

I anbefalte doser har det ingen bivirkninger.

Symptomene er mange, men først og fremst hjertebank, uro, løs mage, varmefølelse og vekttap.