Uncategorized

Liten blødning ved ikm

Oij, fremdeles gravid etter blødninger rundt IKM(nesten som mens)! Det var et lite embryo der, men ingen hjerteaktivitet. Liten blødning ved IKM, positive tester, er jeg virkelig gravid.

Diskusjoner › Tester › GraviditetstesterBufretLignende4. Så på onsdag kvel dagen før IKM fikk jeg litt brunlig utflod. Blødning ved EL, og nå en uke før IKMinnlegg23.

Trifase, svakt positiv test, men blødning nå.

Lurer på om noen kan svare meg på spørsmålet som tittelen viser. Har du opplevd en liten blødning på IKM, men likevel var du . På torsdag dagen før ikm kom det lyserosa etter jeg var på do. En liten blødning som enkelte kvinner opplever 5-dager, kan være . Jeg er gravid og hadde rundt IKM ørlitt blødning – er dette normalt? Oslo19spør eksperten: Hei Siri, Jeg har et lite spørsmål. Jeg har ingen erfaring med blødning og graviditet selv, men jeg vet at Zianta hadde endel blødninger i starten og nå er hun mamma til en liten . Hva var dine graviditetssyptomer før IKM?

Noen som hadde menslignende blødning da de var gravide.

Diskusjoner › Spørsmål fra SnartGravideBufretLignende15. Er det noen her inne som hadde blødninger rundt menstider, men som allikevel var gravid? Jeg begynte å blø i dag – dager etter ikm. Selv testet jeg positivt DPO, dager før ikm:). Ellers opplevde jeg en liten fersk blødningen med brunlig sporadisk blod dager etter i ca . Jeg lurer rett og slett på hvor lenge en festeblødning varer.

Festeblødning er en liten blødning som enkelte opplever i forbindelse med at det . Kan det være at jeg var gravid en liten stun og at kroppen tilslutt avbrøt. Jeg har hørt det er mange som får en bitte liten blødning slik som du har når mensen skulla. Det har variert noe, men IKM er til helga 7-10. Fikk en liten blødning etter samleie , hvor det bare kom bittelitt på papiret.

Generelt sett kan en svak strek tyde på at det er bare en liten mengde. Blødning i svangerskapet deles inn i tidlige blødninger frem til utgangen av uke (første trimester) og sene blødninger fra starten av uke og ut . Det er mange grunner til at man kan ha blødninger utenom menstruasjonen, bl. Hei, jeg er 8dager over ikm og har tatt negative tester tidligere i uken. To dager etter det fikk jeg en liten blødning som varte ca 2-dager. Har legen ultralyd vil man kunne se at slimhinnen i livmoren er fortykket samt at der finnes en liten fostersekk.

Emne: MissPhuns vei mot IKM, Svar med sitat. Håper at det er en uskyldig liten festeblødning! Føler meg fryktelig lite gravi og innser at jeg har nok bommet på eggløsningtidspunktet.

Kalenderen ikke lenger består av dager, uker og datoer, men av EL, IKM og DPO.