Uncategorized

Mc teori tips

Skal ta teori prøven til lett MC snart og lurer litt på om noen av dere kanskje har noen tips som kan hjelpe meg. Jeg skal da ha lett-sykkel, og har prøvd teorien ganger, og strøk begge gangene. Trenger virkelig noen tips til å lære bedre og tips generelt.

Teoriprøva for lett-mc er visst den værste av alle teoriprøver da du må kunne . MC og garasjeprat › MC aktueltBufretLignende7. Baron von Waffel skrev: Jeg har to tips å komme meValg av sykkel? Trenger litt tips:) – Side 4innlegg23.

Tips, rå erfaringer og nyheter om MC føreropplæringinnlegg13. Forums › Øvrig › GenereltBufretLignende6. Setter pris på svar,og vis noen har noen gode råd og tips angående. Når jeg skulle ta teoriprøven på mc leste jeg først MC-boka ganger og . Se om du hadde bestått teoriprøva for mc (motorsykkel). Spørsmålene er hentet fra tidligere eksamener.

Jeg har lest til teoriprøven de siste dagene og tenker å ta prøven nå i løpet av uka. Jeg har lest hele teoriboka og gjort en god del oppgaver . Det er flere ting å tenke på når man skal ta MC-lappen.

På selve kjøreskolen må du gjennomføre et timers teorikurs, også om du har førerkort. Tips og råd om hvordan du best forbereder deg til teoriprøven. Du må bestå teoriprøven før du kjører opp og lappen kan bli din. Hentet fra en teoriprøve: Hvorfor bør vi ikke male eller sette klistremerker på plasthjelmen? Plastmaterialet kan i enkelte tilfeller bli svekket.

Jeg bestemte meg for å ta lappen på mc klasse A i vinter, da jeg endelig følte at jeg var voksen nok til å håndtere motorsykkel. Jeg synes jeg fikk mye fornuftig informasjon til teoriprøven igjennom det kurset. Tips ved opplæring til be førerkort ( tillhenger lappen ) ved Visuell.

Ett hett tips är att du verkligen ska lära dig teoribiten, och inte bara . Teoriprøven tar du på en trafikkstasjon, og du trenger ikke bestille time på forhånd. Dersom du ikke har gjort det allerede, må du søke om førerkort før du kan ta . Den første gang Du møder til motorcykel teori vil Du få udleveret en lektionsplan som nøje beskriver hvad Du skal igennem for at få . Vi gir deg noen tips til forberedelser før du tar teoriprøven på trafikkstasjonen. Gå til Teoriprov mc – För att få MC-körkort så måste du klara ett teoriprov, precis som för. Ett tips på provet är att göra alla frågor du är säker på först och .