Uncategorized

Mensen etter p sprøyte

Tok den siste p-sprøyten i slutten av desember, men har fremdeles ikke fått mensen. Dessverre er det slik at det kan ta tid før menstruasjonen kommer tilbake og du kan bli gravid etter at du har brukt p-sprøyten. Det er få som plages av småblødninger etter andre sprøyte og for mange av.

Noen svært få kvinner får en voldsom vektøkning mens de bruker p-sprøyte. Har gått på p-sprøyten i snart et halvt år nå, og har ikke har mensen i det hele. Litt surt å få blødninger dagen etter å ha tatt sprøyta og må vente i tre mnd før det . Side av – Hvor lang tid tok det før du ble gravid etter en p-sprøyte.

Jeg hadde ikke fått mensen tilbake i september 201 og ble da anbefalt . Noen mister mensen etter noen måneder – Slipper å tenke på prevensjon hver dag. Har nettopp begynnt på p-sprøyte og fikk mensen etter en uke. Men har bestillt sydentur, og er redd for at jeg skal få mensen på turen.

Jeg gikk på p sprøyta i ca 1/år og fikk mens tilbaket etter mnd. Hei Jeg valgte å prøve p-sprøyte da mensen var ekstremt. Rett etter at jeg satte første sprøyten september kom mensen og den varte i 1 . Har ikke fått mensen etter jeg sluttet på P- sprøyten, og lurer på om jeg må ha . Jeg skulle egentlig tatt p sprøyten den 11.

Jeg har enda ikke fått mensen, hvor lang tid kan det ta . Jeg ble gravid en mnd etter P-sprøyte slutt når jeg gikk på den når jeg var yngre typ. Brukte non mnd for å få tilbake mens når jeg sluttet. Foreløpig er p-sprøyten bare tilgjengelig for kvinner i form av preparatet. Jeg gikk uten mensen i en og en halv måne men etter det hadde jeg mensen i en . Jeg skal nå snakke om P-sprøyte som er nok et prevensjonsmiddel jenter kan. For meg kom ikke mensen tilbake før etter måneder når jeg sluttet på sprøyta, . Jeg har omvendt erfaring, mensen kom aldri tilbake etter bruk av p-sprøyte.

Ble til slutt diagnostisert med pcos, og har etter en veldig kronglete . Jeg tok ei p-sprøyte som gikk ut i slutten av desember. Kommer ikke til å ta den igjen siden jeg var plaget av små blødninger i hytt og pine. Det er individuelt om kor fort ein blir gravid etter p-spøyte,.

Den vanligste bivirkningen ved bruk av p-sprøyte er uregelmessige blødninger i startfasen. Hos de fleste går dette over etter hvert og menstruasjonen forsvinner . Tenkte det var greit slutte med tanke på det at det kan være vanskelig å bli gravid igjen.