Uncategorized

Mensen gravid likevel

Jeg har tidligere vært gravid to ganger med mens og dermed ikke funnet ut av det før i uke og og nå lurer jeg på om dette har skjedd igjen. Mens smerter uten mens, men kan likevel være gravid? Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende25.

Jeg kjenner hvertfall som har vært gravid og hatt vanlig mensen. Hun ene fant det ikke ut før hun var omtrent mnd på vei. Noen som har hatt vanlig mensen og likevel vært gravide?

Kan man ha mensen smerter men likevel være gravid?

Kan man ha mensen/blødninger og likevel gravid? Jeg føler så sterkt på meg at jeg er gravid. Fikk mensen en uke for sent denne gangen, . Vel, før jeg begynte å blø, hadde jeg i tillegg hatt vanlig mensen, men. Noen som har hatt mensen her inne og allikevel vært.

Noen som har fått mensen og likevel vært gravid? De fleste vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Men er det i praksis mulig å være gravid når man har mensen?

Med en syklus på dager vil du likevel mest trolig ha eggløsning på 14. Hei Mitt spørsmål er følgende, kan en være gravid og likevel fortsette å ha menstruasjon? Hvis dette er tilfelle, hvor ofte skjer det? Går enda og er litt urolig for at jeg kanskje kan være gravid.

Har likevel hatt mensen/blødninger noen dager nå, men av en eller annen grunn føler jeg det bare . Jeg venter mensen førstkommende fredag siden jeg har en syklus på 29. Er det mulig å være gravid etter alt det her? Blødningen jeg fikk var som en vanlig mens så da regnet jeg . Jeg hadde vanlige menstruasjoner, men da var jeg gravid utenfor livmor(dvs. i egglederen) Grunnen til menstruasjon i et slikt tilfelle, er at en . Legene hadde sagt at hun ville trenge hjelp til å bli gravid. Jeg hadde ikke hatt mensen siden sommeren, og dette var i. Hvis du prøver å bli gravid og å ha symptomer på en vanlig månedlig syklus, er det sannsynligvis ikke er gravid. Vi har prøvd å bli gravid i 3mn er ikke lenge, men håper jo hver måned.

Skulle hatt mensen i dag, lørdag, men fikk den torsdag. Ei venninne av meg mener man kan få mensen selvom man nylig er blitt gravid. Kan man bli gravid hvis man har sex under mensen? Hun mener likevel at mensen er et sikkert tegn på at man ikke er gravid.

Du kan ikke ha menstruasjon og være gravid samtidig. En periode er Shedding av livmorslimhinnen etter at du har hatt eggløsning. Muligheten for at du er gravid er så og si null.

Mercilon er et godt prevensjonsmiddel som beskytter mot en uønsket graviditet dersom man tar pillene som man . Kardinal tegnet på at man er gravi for de aller fleste, mensen kom ikke. I noen sjeldne tilfeller kan man ha en litt kort eller rar mens, men allikevel være gravi .