Uncategorized

Motorfeil lampe lyser

Men idag, da jeg skulle kjøre, så så jeg at den Motorfeil lampa i bilen lyser. Jeg vet ikke hva som kan være problemet, siden den brått begynte å . Dersom en passasjer ikke har satt på seg sikkerhetsbeltet, lyser lampen.

Oppstår det feil eller forstyrrelse i bilens innsprøytings- eller . Hva skjedde når motor lampa begynte å lyse ? Etter jeg koblet på batteriet lyste lampen fortsatt. Med enkle grep unngår du ekstraregningen.

Det er en ting som bekymrer meg litt og det er at motorlampen lyser. EU-kontroller, har de mulighet for å lese av feilkoder som gjelder motor. Det lyser av og til en varsel lampe i Min Toyota carina, ( ikke olje lampa)og det.

Hva betyr det dersom service lampa slår seg på under kjøring? ODB kan finne ut at det mangler lokk på bensintanken som kan føre til mistenning som igjen kan føre til alvorlige feil på motor. Lampa ser ut som en motor og stikkordene i instruksjonsboka til bilen var feilmelding og motorens kontrollsystem.

Det er kommet lys i varsel lampa for eksos/katalysator. Noen som vet om dette er et vanlig problem på .