Uncategorized

Når positiv test etter ikm

Ingen peiling på om man kan teste positivt lenge etter IKM selvom vi. Er glad jeg sluttet når jeg gjorde, for magefølelsen min sa at det kom til å . En uke over IKM, men bare negative tester.

Forum › Bli gravid › Bli gravidBufretLignende22. Vet om fler som ikke får positiv test før de er 1-uke over IKM. Hvordan skal man klare å ikke tenke på det når man først har bestemt seg for . Når testet dere positivt på graviditetstesten?

Hvor mange dager over IKM fikk dere positiv test? Hvor lenge før/etter IKM testet du positivt? Forum › Termin- og barselklubber › 20› Juli 2012BufretLignende28. Nå testa jeg på IKM (tok ikke noen tester før nå, så veit ikke hvor tidlig jeg kunne fått positiv).

Så skal jeg teste igjen i dag, når jeg står opp:P. For det teller jo litt mer når du har det enn når du har ikm. Er det noen her som ikke fikk positiv test før flere dager etter IKM?

Og når er det seneste dere har (først) testet positivt? Jeg er dager over IKM og tok en test allerede på dag og etter IKM og de viste 2 .

Hadde IKM for dager siden, testet svakt positivt på IKM, men negativt dagen etter (eller var det to dager etter), så da lurer jeg jo litt. Er så kjedelig når kroppen ikke gjør slik vi vil den skal gjøre. Etter og ha drømt om positive graviditetstester i natt, bestemte jeg meg for og ta en.

Tok samme test som sist, first response som man kan ta dager før ikm. Når jeg ble gravid denne gangen hadde jeg 28dagers-syklus. En negativ test tatt tidligere enn dager etter eggløsningen, bør ikke.