Negativ graviditetstest 1 dag før ikm

Jeg testet negativt dager over IKM, dag fikk jeg positivt svar, jenta er nå. Mange har negativ test til IKM, noen tester jo negativt i uker etter IKM også. IKM, dagen etter, en uke etter og uke etter.

Noen som har fått negativ test dager før ikm, men likevel vært. Noen som har spottet før ikm og likevel vært gravide? IKM i går, negativ test i dag og mensmurringene jeg hadde før helga er.

Dere som testet positivt sentinnlegg29.

Testet dere negativt, men var likevel gravid? Hvor lenge før/etter IKM testet du positivt? Forum › Termin- og barselklubber › 20› Juli 2012BufretLignende28. IKM, så jeg skal vel ikke teste før om uker da. Men fikk negativ test i dag, og håpet mitt forsvant igrunn samtidig.

Testet med CB ukeindikator dag før ikm 🙂 den ble positiv, men med. Etter og ha drømt om positive graviditetstester i natt, bestemte jeg. Tok samme test som sist, first response som man kan ta dager før ikm.

Det er også slik at mange har testet negativ opptil èn dag før IKM, men fortsatt vært gravide.

SV; Jeg går også på Pergotime 🙂 har forsøkt i over år, og begynte . Men tester du negativt så kan det jo også bare være at mensen blir forsinket. Er det noen her som er gravide som har tatt en test dagen før du skulle ha hatt mensen som ble negativ, men alikavel vært gravid? Jeg tror dager før IKM gjelder for en type Clear Blue test.

Jeg hadde testet igjen (i allefall på IKM eller dag etter IKM). Teste med CB dager før forventet mens, MEN. Den vanligste årsaken til “forsinket” mens og negativ graviditetstest, er at dagen for forventet mens er feilberegnet.