Uncategorized

Negativ graviditetstest likevel gravid

Er det noen som har erfaringer med å ha testet negativt lenge, og på et senere tidspunkt funnet ut at en var . Testet dere negativt, men var likevel gravid? Noen som testet negativt, men likevel var gravid og testet positivt seinere?

Jeg fikk først positiv test dager etter at jeg skulle ha hatt mensen. Erfaringer med forsinket mens men negativ test? Gravid til tross for bare negative tester? Forum › Gravid › Mitt svangerskapBufretLignende31. Jeg har flere symptomer på graviditet, men alle testene jeg har tatt, har vist negativ.

Jeg tok en test en uke etter forventet mens, en til test en uke . Mens og negativ graviditetstest, men likevel gravid. Negativ graviditetstest – men gravid likevel? Negativ test:- Kan jeg være gravid likevel?

Lurte på om det er noen som har erfaringer med å teste negativt selv om man er gravid? Vi prøver absolutt ikke å bli gravide akkurat nå,. Er det noen her som har opplevd å være gravide selvom test viser negativ.

Jeg testet negativt helt til blodprøvedagen, men var likevel gravid. Da graviditetstesten var positiv, mente derfor legen at cystene måtte ha gitt et falskt positivt. Jeg tok en test på mandags morgen DPO som var negativ. Nå er det to dager siden mensen skulle kommet og jeg lever selvfølgelig ennå i . Noen dager senere, tok jeg ny test og den var positiv. Jeg følte meg ikke i form, var over tiden på mensen, men tok en test som var negativ.

En graviditetstest kan tas tidligst uker etter at du tror du kan ha blitt gravi. Har ikkje gått på p-piller på over eit år. Har vore seksuelt aktiv i eggløsnings perioden. Mensen er forsinket, men graviditetstesten sier ikke gravid. Hva kan være årsaken til dette, og er du gravid eller ikke?

Negative tester Hei, jeg lurer vel egentlig på om det fortsatt er sjanse at jeg er gravid. Jeg testet positivt på el-test fredag februar og negativ el tes. Du forteller at menstruasjonen har uteblitt (dager over), men likevel har fått negativ graviditetstest.

Sluttet på p pillen før forrige menstruasjon (som nå er uker siden siste mens første dag) siden jeg/vi ønsker å bli gravid. Konsentrasjonen av hCG er lavere på kvelden, så en negativ test tatt på kvelden. Det er likevel viktig å ta dette på alvor og gjerne få litt tettere . Mistenker at jeg er gravi men graviditetstest slår ikke positivt ut. Da slo noen tester svakt ut, mens jeg hos legen testet negativt. Jeg har opplevd noe litt uvanlig for å si det sånn, jeg har vært gravid uten en positiv HCG(human chorionic gonadotropin) test.

I enkelte tilfeller kan testen være negativ selv om du faktisk er gravi dersom du tester for. Vanligvis er det likevel Clearblue som er favoritten. Hvis du har hatt normal mens OG negativ test, er det svært lite trolig at du.