Uncategorized

Negativ test 1 dag etter ikm

Kjøpte en cb i dag, som jeg tenkte å ta i mrg :)For oss som er over IKM og har negative tester – Bli gravid. Rekordmange som er over IKM og negative tester! Jeg er dager over IKM i dag, og testet negativt. Tror du får kjøpt liters spann på apoteket! En uke over IKM, men bare negative tester.

Noen som testet postitvt først ETTER IKM? Nå er jeg dag over IKM, men ingen positiv test. Målte eggløsning i denne perioden og er nå uke og dager over tidspunktet for. Tok en test på ikm og en tre dager etter, begge negative. IKM dag, gitt at eggløsning faktisk var dager før IKM.

IKM, så jeg skal vel ikke teste før om uker da. Men fikk negativ test i dag, og håpet mitt forsvant igrunn samtidig. Negativ test etter IKM Graviditetstegn/PMS.

Testet morgenurinen med CB i dag og der var ikke engang antydning til dette berømte +-tegnet. Jeg er dager over IKM og tok en test allerede på dag og etter IKM og de viste svake . Jeg er dager over IKM og tok en test allerede på dag og etter IKM og de.

Er det noen her som ikke fikk positiv test før flere dager etter IKM? Jeg testet negativt på dag (35-dagers syklus) og positivt på dag 43 . Men tester du negativt så kan det jo også bare være at mensen blir forsinket.