Uncategorized

Negativ test 3 dager etter ikm

Så hvis dere hadde sex noen dager etter antatt EL er det jo fortsatt håp;). For oss som er over IKM og har negative tester – Bli gravid. Rekordmange som er over IKM og negative tester!

Hvor lenge etter IKM kan det ta før en test blir posetiv. Tok en test på ikm og en tre dager etter, begge negative. Jeg er dager over IKM i dag, og testet negativt. Har hatt mensmurringer i dager nå, så nå kan tanta bare .

En uke over IKM, men bare negative tester. Negativ test dager etter ventet mens – gravid? Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende4.

Med førstemann testet jeg ikke positivt før dager etter IKM, og da var. Ei jente på babyverden testet nettopp positivt uker etter IKM, etter å ha fått negative resultater i fleng disse ukene. Diskusjoner › Spørsmål fra SnartGravideBufretLignende27. Jeg har nå gått dager over IKM og har testet negativ, senest i morges.

Har noen opplevd å teste negativ etter IKM, for så å teste positivt noen . I dag er jeg dager over IKM, og fortsatt negativ test på morgen urin.

Er det altså fortsatt mulighet for at jeg kan være gravid når jeg testet negativt dager etter IKM? Før IKM, på dagen, eller først noen dager etter? Men tester du negativt så kan det jo også bare være at mensen blir. Vi har bestemt oss for å prøve på en liten spire:) Har hatt hormonspiral – som jeg tok ut i august.

Du KAN få positiv test før ikm, men det er såååå altfor tidlig og mye kan. Ville bare fortelle deg at min test var negativ dager etter forventet .