Uncategorized

Negativ test dagen før mens

Jeg har testet negativt to ganger nå, men har likevel en følelse av at jeg. Jeg fikk negative tester, par dager før jeg egentlig skulle ha mensen. Erfaringer med forsinket mens men negativ test?

Hvor mange dager før eller etter ventet mens testet dere? Forum › Gravid › Mitt svangerskapBufretLignende21. Jeg testa dager før venta mens, (klarte ikke holde meg lenger) den testen var negativ, så testa vi igjen dager etter forventet mens, den var . Hvilke tegn på graviditet hadde dere FØR positiv graviditets test.

Noen men negativ test dager før ikm, som likevel var gravid? Negativ test dager før jeg skulle hatt menstruasjon, MEN fikk. Jeg testet klart negativt dager før jeg skulle hatt menstruasjon. Hvor vanlig er negativ test før forventet mens?

Hvor lenge før/etter IKM testet du positivt? Forum › Termin- og barselklubber › 20› Juli 2012BufretLignende28. Jeg har ikke IKM før november, dvs om dager og er alikevel skuffet over negativ test. Den vanligste årsaken til “forsinket” mens og negativ graviditetstest, er at dagen for forventet mens er feilberegnet.

Er det noen her som er gravide som har tatt en test dagen før du skulle ha hatt mensen som ble negativ, men alikavel vært gravid?

Jeg testet meg dagen etter jeg skulle ha mensen, men den var negativ. Jeg testet positiv på el test før jeg visste at jeg var gravid:) Jeg hadde . Før IKM, på dagen, eller først noen dager etter? Men tester du negativt så kan det jo også bare være at mensen blir forsinket. Testet i dag (midt på dagen) etter å egentlig ha drukkert mye vann i løpet av dagen.

Men tre dager etter IKM var testen knallpositiv. Håpet er ikke ute selv om du får negativ test før du forventer mens.