Uncategorized

Negativ test en dag før mens

Noen som testet negativt, men likevel var gravid og testet positivt. Jeg fikk negative tester, par dager før jeg egentlig skulle ha mensen. Erfaringer med forsinket mens men negativ test?

Hvor lenge før/etter IKM testet du positivt? Forum › Termin- og barselklubber › 20› Juli 2012BufretLignende28. IKM, så jeg skal vel ikke teste før om uker da.

Men fikk negativ test i dag, og håpet mitt forsvant igrunn samtidig.

Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende5. Vær så snill å fortell meg at det likevel er stooore sjanser for at jeg er gravid. Noen som har fått negativ test dager før ikm, men likevel vært. Noen som har spottet før ikm og likevel vært gravide?

Negativ test dager før jeg skulle hatt menstruasjon, MEN fikk. Jeg testet klart negativt dager før jeg skulle hatt menstruasjon. Skulle hatt mensen i dag, men har ikke fått den enda. Den vanligste årsaken til “forsinket” mens og negativ graviditetstest, er at.

Negative tester Hei, jeg lurer vel egentlig på om det fortsatt er.

Og i dag var el-testen suuuper positiv, mer positiv enn når den slår ut rundt eggløsning. Testet med CB ukeindikator dag før ikm 🙂 den ble positiv, men. Men tester du negativt så kan det jo også bare være at mensen blir forsinket.

Testet i dag (midt på dagen) etter å egentlig ha drukkert mye vann i løpet av dagen.