Uncategorized

Negativ test etter ikm

Hadde ikm på fredag, tester fortsatt negativt på bt. For oss som er over IKM og har negative tester – Bli gravid. Rekordmange som er over IKM og negative tester!

Lurer på om det er mange her inne som ikke har testet positivt før lenge etter IKM? Jeg er dager over IKM i dag, og testet negativt. En uke over IKM, men bare negative tester.

Hvor lenge etter IKM kan det ta før en test blir posetiv.

Tok en test på ikm og en tre dager etter, begge negative. Kan eg likevel få ein negativ test då, sjølv om eg er gravid? Nå er jeg dag over IKM, men ingen positiv test. Med førstemann testet jeg ikke positivt før dager etter IKM, og da var testen veeeldig svak.

Så du KAN være gravi men det kan også være . Jeg opplevde og teste negativt etter ikm da jeg var på vei med datteren min. Trodde ikke jeg var gravid siden testen var negativ, så jeg tok ikke . Diskusjoner › Spørsmål fra SnartGravideBufretLignende27. Jeg har nå gått dager over IKM og har testet negativ, senest i morges.

Har noen opplevd å teste negativ etter IKM, for så å teste positivt noen . I dag er jeg dager over IKM, og fortsatt negativ test på morgen urin. Men tester du negativt så kan det jo også bare være at mensen blir . Selv testet jeg positivt DPO, dager før ikm:). Ville bare fortelle deg at min test var negativ dager etter forventet mens, og positiv dager . Det er også mulig å få positiv graviditetstest tidligere, men ikke regn med det.

En negativ test tatt tidligere enn dager etter eggløsningen, bør . Jeg testet negativt ganger og så fikk jeg èn klar positiv grviditestest, men fikk negativ dagen etter igjen. Men samtidig er redselen for ENDA en måned med langt over IKM. Jeg tok en graviditetstest 31/og en 3/og begge gav negativt resultat. Jeg kan gi deg håp Jeg testet negativt med både CB og QR noen dager etter IKM, så blødde jeg litt og tenkte at det var det, men langt derifra, . Vi har bestemt oss for å prøve på en liten spire:) Har hatt hormonspiral – som jeg tok ut i august. Hvis du er over IKM skulle testen være like sikker som testen hos legen.

Negative tester Hei, jeg lurer vel egentlig på om det fortsatt er sjanse at jeg er gravid. Jeg testet positivt på el-test fredag februar og negativ el tes. Hvor mange uker/dager var dere på vei når dere testet? Negativ test dager før IKM og positiv dager etter (testa ikke mellom det.) SøKo, 30 .