Uncategorized

Negativ test på ikm likevel gravid

Er det noen som har erfaringer med å ha testet negativt lenge, og på et senere tidspunkt funnet ut at en var . En uke over IKM, men bare negative tester. Forum › Bli gravid › Bli gravidBufretLignende22.

Hadde ikm på fredag, tester fortsatt negativt på bt. Hvor lenge etter IKM kan det ta før en test blir posetiv. Kan eg likevel få ein negativ test då, sjølv om eg er gravid?

Kan det likevel henda at eg får negativ test rundt IKM, sjølv om eg er gravid?

Negativ test etter IKM Graviditetstegn/PMS. Har noen av dere opplevd å teste negativt med CB etter ikm, men likevel vært gravide? Noen som har testet negativt på Ikm-dagen, men likevel vært. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende23. Negative tester Hei, jeg lurer vel egentlig på om det fortsatt er sjanse at jeg er gravid.

Jeg testet positivt på el-test fredag februar og negativ el tes. For idag startet jeg også dagen med en negativ test. Da blir man gjerne enda mer lei seg hvis mensen kommer likevel,. Gikk m begge mine clear blue viste ikke gravid før ikm hos meg evt demonter å se på strekene inni .

Jeg har nå gått dager over IKM og har testet negativ, senest i morges. Sist jeg ble gravid testet jeg dager etter IKM, så jeg kan ikke sammenligne. Siden jeg da var på vei til byen likevel, tok jeg med meg en test hjem. Den vanligste årsaken til “forsinket” mens og negativ graviditetstest, er at. Negative tester Hei, jeg lurer vel egentlig på om det fortsatt er sjanse at jeg er.

Så jeg var altså gravid både da jeg testet negativt, og da jeg hadde mensen! Er dager over IKM, tok test nå i ste, og var negativ? Jeg stusser likevel over at testene tester negativt, og lurer selvsagt på om det er noe galt.

Jeg tok en graviditetstest 31/og en 3/og begge gav negativt resultat. Kan det være andre grunner enn graviditet til . Sjansen for at du er gravid er definitivt tilstede selv om testen ikke slår ut. I dag er jeg dager over IKM, og fortsatt negativ test på morgen urin. IKM er en populær forkortelse for den som prøver å bli gravid og står for Ikke. Lurer på om det er noen som har testet negativt tidlig, men likevel vært gravid?

Har ikkje gått på p-piller på over eit år. Har vore seksuelt aktiv i eggløsnings perioden. Clearblue digital dagen etter mens, men som likevel er gravid? Selv testet jeg negativt med vanlig CB over en uke etter at mensen . Derfor oppretter jeg en 🙂 fikk mens i går, og IKM er november 🙂 satser på full klaff denne gangen! Jeg bare spør for på testen min i dag så stod det GRAVID.

Har aldri hørt om noen som har testet positivt hjemme, og deretter negativt hos legen. Hvis du er over IKM skulle testen være like sikker som testen hos legen. Jeg tok flere tester og alle var negative. Syntes det er litt morsomt at jeg fikk tegn på at jeg var gravid så tidlig da, puppene mine begynte å .