Uncategorized

Negativ test to dager før forventet mens

Jeg testa dager før venta mens, (klarte ikke holde meg lenger) den testen var negativ, så testa vi igjen dager etter forventet mens, den var . Leser her at nesten alle tester positivt leeeenge før ikm, men. Noen men negativ test dager før ikm, som likevel var gravid?

Graviditetstest – velg riktig – Gravid – Klikk. Foreldre › Gravid › Velg riktig graviditetstestBufret13. Får du negativt svar, bør du teste på ny etter noen dager, hvis du fortsatt ikke har fått menstruasjon eller . Jeg har ikke IKM før november, dvs om dager og er alikevel skuffet over negativ test.

Utålmodig som jeg er, måtte jeg bare prøve å ta en test -selv om mensen er forventet rundt 6. Det sies at man kan teste med CB dager før forventet mens, men hvor. En negativ test kan like gjerne bety du er gravi bare at du har testet . Tok en test i går (orket ikke vente ), den var negativ. CB sier vel dager før IKM, men det kan variere! Noen kan gi resultat opptil en uke før forventet menstruasjon, mens andre ikke. Håpet er ikke ute selv om du får negativ test før du forventer mens.

Jeg fikk ikke positiv test før 5-dager etter forventet mens. Jeg hadde positiv test 5-dager før forventet mens i alle mine tre svangerskap,.

Jeg testet positivt med rfsu og negativt med CB i en uke før . Tok en Clearblue graviditetstest to dager før forventet.