Uncategorized

Nina blogg paradise

Jeg føler at min blogg ikke passer inn i den boksen, å at det jeg skriver om handler om mer enn meg selv. Skriv også ‘vervet av Nina Martnes’ slik at søknaden din blir godkjent. Det er tross alt Paradise Hotel vi er med på. Men det verste var at jeg og Nina ikke fikk fullført det vi hadde startet.

Det er ikke mange som får være med på Paradise Hotel, og det er et . De siste dagene er tilbrakt med Tonje, min gode venninne. Det er utrolig hvordan andre mennesker greier å påvirke din psykiske .

Det er jo min blogg, og den handler om hva JEG gjør i hverdagen. Jeg som trodde jeg var like kald som icequeen Nina, har virkelig sett at det er jeg ikke. Paradise Hotel-deltakerne bekrefter endelig den dårlig skjulte.

Jonas og jeg er kjærester, skriver Nina Martnes på sin blogg natt til mandag. For timer siden – Lagt inn av Nina i Paradiset kl. Da folkens, er det tid for podcast med 1 Paradise! Jonas og Nina har hver sin blogg, der de blogger om sin hverdag og om livet fra realityserien Paradise Hotel.

På denne siden får du en oversikt over Nina Martnes sine profiler i sosiale medier. Nina Martnes fra Lofoten var deltager i TV3s realityprogram Paradise Hotel i 2016. Vi gir deg også adressen til hennes personlige blogg. PARADISE-PAR: Nina Martnes og Jonas Ulseth fant kjærligheten i Mexico. Mandag avslørte begge på sine respektive blogger at de er . FLOTT TRIO: Nina Martnes, Eileen Eriksen og Mikaela Beckovic er tre av årets Paradise Hotel-deltagere, og de koste seg stort på . Butikken ligger i Malmefjorden, ved siden av Samuelsen Maskin, 15-minutt fra Molde.

Nina Martnes (25) fra Lofoten er en av deltakerne. Paradise-Jonas om oppholdet på realityhotellet. Bloggen Nina i Paradiset – ninasgaleverden. Kategorier valgt av bloggforfatteren selv…oppussing interiør hage hus De vanligste kategoriene i . January 20by Nina Amir Leave a Comment. You started a blog, and thought that would send you to blogger’s paradise.

Nina (25) fra Lofoten er en av søkerne til årets Paradise Hotel. Hotel kan bli et springbrett til jobber i media eller innbringende blogger.