Uncategorized

Nytt førerkort ved navneendring

Se hva du kan kjøre; Se bevis for rett til øvelseskjøring; Søk om førerkort og kompetansebevis; Sjekk status på din søknad; Bestill time for oppkjøring eller gi . Ved navneendring skal vigselsbrev eller navnebrev vedlegges, dersom. Nytt førerkort kan utstedes som duplikat, fornyelse eller innbytte til personer som har.

Ved navneendring må du henvende deg på en trafikkstasjon og få utstedt nytt. Jeg fikk nytt førerkort for halvannet år siden pga. Hva kan jeg gjøre med førerkortet ved navneendring?

Folkeregisteret, og så bestille nytt førerkort ved en av våre trafikkstasjoner.

Må jeg få ny legitimasjon om jeg får nytt mellomnavn. Nordea Bank, nytt kredittkort VISA ugyldig. Hvordan forandre navn på førerkort etter navne endring. Forum › Litt om alt – Din baby › SkravlesidenBufretLignende4. Hvor får jeg fikset meg nytt førerkort med mitt nye navn etter at vi.

Folkeregisteret, så tar du kontakt med biltilsynet med papirer på nytt navn. Er du medlem i noen klubber el må du nok . Blant annet må personalkontoret på jobben få vite det, jeg bør vel få nytt førerkort med riktig navn? Ketil Solvik-Olsen (Frp) vil gjøre det lettere å få nytt førerkort.

Også ved navneendring, som ved ekteskapsinngåelse, stjålet førerkort eller . Når det nye navnet er registrert i folkeregisteret må du bestille nytt pass. På samme måte må du ta kontakt med din bank for å få tilsendt nytt bankkort.