Uncategorized

P sprøyte blødninger

Det første halve året du bruker p-sprøyte, vil du merke at blødningene dine blir mer uregelmessige. Har gått på p-sprøyten i snart et halvt år nå, og har ikke har mensen i det hele tatt. Nå nærmer det seg tiden for tredje sprøyten (om uker), men nå har jeg .

Fordelene med p-sprøyte er at det er en svært sikker prevensjon og mange mister blødningene sine helt. Dessuten trenger du for eksempel ikke å huske å ta en . Hei, jeg er en jente på år som begynte på p-sprøyten i april (november nå). Og har ikke hatt noen form for blødninger siden i mars.

Blødninger og p-sprøyte – Allmennmedisininnlegg22. Blødningsforstyrrelser/uregelmessig mens. Nå har jeg hatt mensblødninger sammenhengende i 2. Hvor lenge er det vanlig å ha blødninger etter p-sprøyteinjeksjon?

Dette er min første injeksjon, tok den desember. Har fått ureglemessige blødninger etter at jeg sluttet med p-sprøyten. BufretHar fått ureglemessige blødninger etter at jeg sluttet med p-sprøyten, er det normalt? Spørsmål Jeg pleide å få mensen nyaktig uker etter den .

Den vanligste bivirkningen ved bruk av p-sprøyte er uregelmessige blødninger i startfasen. Hos de fleste går dette over etter hvert og menstruasjonen forsvinner .