Uncategorized

P sprøyte mensen

Fordelene med p-sprøyte er at det er en svært sikker prevensjon og mange mister. Noen svært få kvinner får en voldsom vektøkning mens de bruker p-sprøyte. Blødningsforstyrrelser/uregelmessig mens.

Det første halve året du bruker p-sprøyte, vil du merke at blødningene dine blir mer uregelmessige. Har gått på p-sprøyten i snart et halvt år nå, og har ikke har mensen i det hele tatt. Nå nærmer det seg tiden for tredje sprøyten (om uker), men nå har jeg . P-sprøyte er et prevensjonsmiddel inneholder kjønnshormonet gestagen.

Det enkleste er å starte mens du har menstruasjon: Da er du ikke . Tok den siste p-sprøyten i slutten av desember, men har fremdeles ikke fått mensen. Hvor lang tid tok det før du ble gravid etter en p-sprøyte ? Forum › Bli gravid › Bli gravidBufretLignende27. Jeg hadde ikke fått mensen tilbake i september 201 og ble da anbefalt å gå på p-piller en liten periode . Hei Jeg valgte å prøve p-sprøyte da mensen var ekstremt uregelmessig når jeg hadde vanlig spiral.

Legen min anbefalte meg p-sprøyte for da . HOPPE OVER MENSEN: Dersom du bruker p-piller eller p-sprøyte kan du uten problem hoppe over mensen flere måneder av gangen. Jeg gikk på p sprøyta i ca 1/år og fikk mens tilbaket etter mnd.

Har ikke fått mensen etter jeg sluttet på P- sprøyten, og lurer på om jeg må ha . Jeg skal nå snakke om P-sprøyte som er nok et prevensjonsmiddel jenter kan bruke! Om du fortsatt får mensen mens du går på p-sprøyta kan du ikke regulere . Hvor lenge kan det normalt gå før man får tilbake mensen etter å ha tatt én injeksjon av p-sprøyten? Tok den i januar, og i februar og mars fikk . I utgangspunktet kan p-sprøyten settes når som helst, men det enkleste er å. Foreløpig er p-sprøyten bare tilgjengelig for kvinner i form av preparatet Depo-Provera som inneholder progestinet medroksyprogesteron. Jeg hadde små blødninger før og etter november(3mnd etter at p-sprøyte skal ha sluttet og virke). Da trodde jeg at jeg skulle få mensen igjen . Fikk dag ikke mensen før i begynnelsen av februar.

Hadde det da av og på helt frem til jeg skulle ta ny p-sprøyte. P-sprøyte og hadde ingen blødninger den første. P-sprøyten er et veldig trygt prevensjonsmiddel som gir en nesten hundre prosent beskyttelse. Hvis sprøyten gis ved mens, har en umiddelbar .