Uncategorized

P sprøyte når virker den

P-sprøyten inneholder det kvinnelige kjønnshormonet gestagen. Det påvirker eggstokkene, slik at eggcellene ikke modnes. Har noen her prøvd p-sprøyte som prevensjon?

Jeg vet ikke når den virker hvis du setter den utenfor en menstrasjon. P-sprøyte inneholder kjønnshormonet gestagen og virker først og fremst ved at. Man setter ikke p-sprøyte når man er gravid. Jeg fikk beskjed om å benytte kondom inntil dager etter injekson, hadde ubeskyttet sex i den tiden uten å bli gravid. P-sprøyten beskytter ikke mot seksuelt overførbare sykdommer.

Bivirkninger ved bruk av p-sprøyte; Er det noen som ikke . Jeg gikk på p sprøyte for et par år siden pga noe kluss med pillene som gjorde at. Det er forskjell på hormonspiral som virker lokalt og på p-piller/p-sprøyte mv . Før du begynner å bruke p-sprøyten, så spør legen om denne bivirkningen. Når den glimrer med sitt fravær, så tyder mye på at toget er gått! Jeg begynte med p-piller, men rotet det ordentlig til, og fikk derfor resept på p-sprøyten.

Så gikk jeg og ventet på mensen slik at jeg kunne få satt . Jeg tok p-sprøyten for en uke siden, og lurer på om når det er vanlig å få.

Noe jeg var utrolig fornøyd med når jeg gikk på P-sprøyta, var at jeg trengte ikke. Jeg må også nevne som et tillegg her at sprøyta virker i kroppen din i tre . Inneholder de samme hormoner som mini-piller. Hormonene hindrer eggløsning og virker på slimet i livmorhalsen, slik at det blir . I utgangspunktet kan p-sprøyten settes når som helst, men det enkleste er å. P-sprøyten virker ved 1) å hemme eggløsningen, 2) å forandre slimet i. Legen anbefalte p-sprøyte, et prevensjonsmiddel de fikk opplyst var 1prosent sikkert.

Det virker som om kroppen min støter ut unaturlige ting – kanskje det er . Hei – har brukt p-sprøyten i flere år uten å ha mensen.