Uncategorized

P sprøyte vekt

Jeg har vanligvis en veldig stabil vekt, jeg er til vanlig ikke akkurat tynn, men litt. Jeg vurderer å slutte med p-sprøyta pga disse bi-virkningene. Hvilke bivirknger kan man få etter ha satt p-sprøyte?

Forskerne vurderte flere uavhengige variabler som er knyttet til vektøkning, som alder, etnisitet, overvekt før p-sprøytestart, røyking og . Noen synes å merke at de får kviser, går opp i vekt, får brystsmerter eller mindre sexlyst. P-sprøyte er også vist å redusere HDL kolesterol, som . P-sprøyten Depo-Provera har registrert vektøkning som en svært hyppig bivirkning.

En annen svært hyppig bivirkning er væskeretensjon og . Jeg bruker p-sprøyta og opplever ekstrem vektøkning i forbindelse med bruken, og er på let etter andre som har hatt tilsvarende erfaring, . Har brukt p-sprøyte i år og er kjempefornøyd. Hun sa jeg skulle legge all tyngde og vekt på motsatt ben og hun var forsiktig og ikke sprøytet for kjapt inn. Arkiv] P-sprøyte og vektnedgang Ketolysekuren.

Men jeg har ikke opplevd noe vektoppgang i forhold til dette, men at vannmengden i . De som har vanskelig med å gå ned i vekt her, bruker. P-sprøyten inneholder det kvinnelige kjønnshormonet gestagen. Jeg har gått på p-sprøyte i snart to år (satte første sprøyte juli 2006).

For ca et år siden begynte jeg å gå opp i vekt, og har sakte, men sikkert la. Kvinner som har opplevd nedsatt stemningsleie ved behandling med gestagener eller p-piller må følges opp under.