Uncategorized

Paralgin forte virketid

Hva Paralgin forte og Paralgin major er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen kan ha forskrevet legemidlet til en annen bruk og/eller med en. Paralgin major: stikkpille inntil ganger . Jeg har vært hos legen med min veldig vonde rygg, og fikk Paralgin Forte mot smertene.

Jeg tok to i går, og fikk en helt merkelig rusfølelse. Tar i snitt ca 20-paralgin forte i døgnet. Siden jeg nå har gått fast på dette i snart mn begynner nå kroppen å bli imun.

Har nylig forstuet armen, og får derfor skrevet ut Paralgin Forte av legen min.

Tok for en time siden, og tenker å ta til før jeg legger meg nå. Fentanyl plaster – redusere og forlenge effekten. Virkestoff: Paracetamol/kodein Paracetamol/kodein er virkestoffene i: Codaxol, Paralgin forte, Paralgin Major, Paralgin minor, Paramax Comp, . Hvor lang tid må det gå mellom inntak av Paralgin Forte? Paralgin forte er et smertestillende legemiddel som produseres av Weifa.

Det leveres som stikkpiller eller tabletter.