Uncategorized

Pax garderobe blogg

Endelig er walk-in garderoben vår ferdig, så her kommer en hel haug med bilder! Er det pax- skapene fra IKEA dere har brukt? Skapet i soverom som er skapet jeg skal ha (fordi det er størst plass der inne til å snurre rundt) så helt jævlig ut.

For å komme til PAX garderobeskapet kan du gå inn her :). Vi skal kjøpe garderobeskap til barnerommene og tenkte å kjøpe PAX i 1cm bredde. Men når jeg prøver garderobeplanleggeren får jeg ikke opp noen . PAX garderobeskap, innredning og skyvedørerinnlegg10.

Dette er PAX-skap fra IKEA, og jeg har designet det selv. Der kjøpte vi oss PAX GARDEROBESKAP -woohooo. Det er Pax garderobe fra Ikea som jeg har satt sammen selv slik jeg ville ha det.

Vi dro på Ikea, så på Pax-systemet, men det var ikke, på langt nær så. Hvorfor ikke bare kjøpe kjøkken fra Ikea og bruke som garderobe? D 😀 Skriver en sånn type videoblogg på listen min :-).

PAX garderober kommer i flere høyder, bredder og utførelser. Velg mellom dører på hengsler eller skyvedører. Jeg lurer på om vi skulle hatt oss en Pax garderobe fra IKEA, og for at den ikke skal stjele alt for mye plass tenkte jeg å kanskje kjøpe Pax.

Pax hylleplate, som er standar i tre, jeg ville hatt hvite. På første bildet titter vi inn i garderoben fra soverommet. GØY og følle med på bloggen din, håper på flere bilder av ferdig resultat ;-). Kommodene ble kjøpt på IKEA ja, de var en del av PAX-serien.

PAX Blog – m Cosplay at PAX Prime continues to impress year after year. Jeg lurer p om vi skulle hatt oss en Pax garderobe fra IKEA, og for at . Jeg har en bod på kvm (1x 2cm) som jeg skal innrede som walk-in garderobe. Er det beste å fjerne listene fra gulvet, slik at garderoben bøir helt tett til veggen og siden liste den inn? Jeg synes det er spennende å blogge underveis i prosessen, men toppen av. Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset.

Jeg satt å lekte meg med IKEA sin PAX-garderobe når jeg så mulighetene for å lage akkurat den arbeidsbenken jeg trengte.