Uncategorized

Pris male hus utvendig

Må også noe skraping/pussing til før malingen kan starte. Noen som har ide om hvor mye det koster å engasjere et malerfirma til å male hus utvendig? Pris på å male hus utvendig – posted in Hus, hage og oppussing: Noen som vet ca hva det kan koste å leie inn noen for å male ett hus med ca .

Vi har behov for å male huset utvendig i løpet av sommeren. Maling er en ganske enkel måte å friske opp hus eller leilighet på, men det. Ulike priser skyldes hovedsakelig ulike malemetoder og ulik kvalitet på malingen.

Maling, RENOVA er et malerfirma og håndverkerfirma med lav pris og høy standard.

Hei, er det noe som har leid hjelp til å male hus utvendig og vet hvor. Mannen min er maler og som sagt før her er 500kr en vanlig pris. Jeg hadde en russer her sist vår som kikket på huset og ga meg en pris: 0kroner skulle han ha. Men jeg spurte litt rundt, og kom i kontakt . Maler Utvendig maling av halvpart tomannsbolig. Maler Male 1/etg hus på mgrunnflate.

I sommer skal jeg male et hus og lurer litt på hvor mye jeg skal ta. Jeg tenker at min pris burde ligge på 50- av hva en proff maler tar, men .