Uncategorized

Pusse aluminium blank

Er det noen der ute som har erfaringer med å shine opp aluminium, som har. I så tilfelle, hvis du sliper vekk elokseringen for å polere aluen blank vil det . Visste du at den enkleste måten å holde bestikket rent og blank på faktisk er.

PUSSE UTEN SØLVPUSS: En stor form, aluminiumsfolie, varmt . Jeg vil pusse og gnikke mine eksosrør så de blir blanke og fine igjen. Stålull iblandet autosol er også perfekt på aluminium som er korrodert,. Det Blir gang blankere enn om du bruker autosol.

Nå har mor akkurat pusset alt kobberet sitt i sitronsyre og zalo. Tang) og drill på dørkplatene mine, ble så blanke og fine at smile. Er du smart, trenger du ikke pusse eller gnikke, men du kan se på at sølvet pusser seg selv.

KJEMISK REAKSJON: Aluminium, varmt vann og salt eller. Ser tallerknene stusselige ut ved siden av det blanke sølvtøyet? Felgene er i aluminium og kom orginalt med polert ka.

Derfor pusset jeg den vekk med 15papir (gikk fort!), for så å gå over med 20papir, etterfulgt av et. Jeg hadde noen felger som egentlig var litt blank over hele. Den funker noenlunde greit på motordeksler i aluminium.

Da pusser jeg dem ned med fint vannpapir før jeg polerer dem blanke igjen med .