Uncategorized

Skifte sluk borettslag

Jeg totalrenoverte badet mitt i fjor, men nå skal borettslaget skifte soilrør. Kjøpte i fjor et rekkehus fra 19hvor bad og vaskerom står i opprinnelig . Altså er det bare Borettslaget har ytret ønske om å bytte ut sluket samtidig som at vi må få utbedret membanen.

Jeg har fått beskjed av borettslaget om at dette er en kostnad jeg må ta. Eier er ansvarlig for slikt som membran og utettheter rundt sluk. Et borettslag hadde gjentatte ganger henvendt seg til en andelseier og bedt om at det ble.

Deres gamle bad blir skiftet ut med moderne fliser og membran.

Retningslinjene gjelder skifte av original-sluk i vaskerom og/eller. Søknad om skifte eller overhaling av sluk skal leveres borettslagets kontor. De fleste sluk og rør i borettslaget er de samme som da blokkene var nye. Dersom røret ikke blir skiftet nå, må borettslaget kunne gjøre dette senere. Hensikten var å fornye vann og kloakkrør, samt å bytte sluk og toalett, etter flere.

Mitt bad ble vurdert av borettslaget egne og innleide fagfolk før arbeidene begynte. Vadmyra borettslag i Bergen gjennomførte en slik rehabilitering for noen. Jeg fikk skiftet alt av rør og sluk og slikt da de renoverte badet mitt, . Ved modernisering/oppgradering av baderom støtter borettslaget skifte av sluk.

Det er strenge forskrifter når det gjelder oppussing av bad.