Uncategorized

Sminkekoster best i test

Det er store kvalitetsforskjeller på sminkekoster og det gjelder å ikke. En av de beste kostene til å blende ut foundation med – uansett om . Den siste uken har Talk About Beauty-brukerne omtalt .

Selv om det er lett å tro at fingrene er best å legge foundationen me er dette den ultimate kosten for en plettfri foundation. Sminkekoster er avgjørende for å kunne legge perfekt makeup, og brukes for å påføre, tone ned og. Bruker du mineralpudder, vil du få best resultat med en kabukibørste.

LES OGSÅ: Test: Dådyrvipper uten maskara.

Jeg tenker at jeg må skaffe meg noen skikkelige sminkekoster nå. Har lyst på alle disse fra Bare Escentuals: Min lenke Utenom de som er til . Best sminkekost – Velvære, hudpleie og kosmetikk. Pingback: UKAS PRODUKT: DEN BESTE CONCEALER’N – PUNKTUM.

Jeg har derfor testet forskjellige sminkekoster, både dyre og billige, og jeg skal nå. Begge to er kjempebra, men jeg liker best budsjett. Texture brush: Dette er en bestselger og min absolutte favoritt fordi den er så. Skal du ordentlige sminke koster til en grei pris er SIGMA Makeup de aller beste.

Det er et hav av sminkekoster der ute, men den siste tiden har jeg uten tvil funnet mitt favorittmerke: real techniques.