Uncategorized

Strekk i leggen fotball

Strekk i leggen er en vanlig skade i idrett, spesielt i ballsporter. En studie innen profesjonell fotball viser at den gjennomsnittlige fraværsperioden er dager. De andre sier det er en strekk, tok det rolig i to tre dager og begynte så smått og.

Hei, er en jente på år som spiller fotball opptil 10t i uka. I vinter fikk jeg en strekk i leggen som jeg var veldig flink til å ødelegge, så jeg hadde strekken helt . En av de vanligste skadene blant mosjonister og fotballspillere er en strekk i de såkalte hamstringsmusklene på baksiden av låret. Ut fra beskrivelsene om ”et knepp i leggen” og vondt midt på så kan det høres ut som en strekk eller avriving midt i tykkleggsmuskelen.

Hei, har trent og spilt fotball i mange år. Er år og spiller fotball en gang i uka ca time. Ellers går jeg i treningstudio 2- ganger i uka. Baksiden av leggen, tykkleggen, består av flere muskelgrupper som samler seg i akillessenen som fester på hælbeinet: Gastrocnemius-muskelen, som består . For dager siden pådro jeg meg en skikkelig strekk i leggen.

Leggen hovnet til en fotball og det tok dager før den var nede på normal størrelse igjen. Strekk, overtråkk, brud betennelser, vridning- og støtskader er bare noen av de. Ofte i form av et kne i låret eller et spark mot leggen. En muskelstrekk innebærer at muskelfibre rives over.

Om man spiller fotball, skal treningen foregå uten ball i starten. Når jeg er beruset har jeg en tendens til å få strekk i leggen midt på natta (ofte). Fikk så vidt litt plagsomt vondt i baksiden av hele leggen, samme type vondt som når. Ble verre og verre i går og i dag, ser ikke ut til å gi seg.

Hei, har en strekk i høyre legg muskel som jeg ikke får til å gå bort. Har ikke problemer med å springe og spille fotball, men når jeg bare går . Har du krampe i leggen kan du for eksempel strekke den ut i trappa. Fotballspillere fortsetter ofte kampen etter en krampe, beroliger han.

En liten strekk i låret, hvordan bli kvitt den slik at jeg kan spille kamp? Skaden: Skyldes en strekk på eller vridninger i leddbånd og leddkapsel. Den oppstår ofte bak på låret, men kommer også i leggen og på framsiden av låret.

Muskelstrekk bak på låret er blant de vanligste idrettsskadene. Driver du med friidrett, fotball, håndball eller annen idrett som krever at du . Det kan virke som man bare har en strekkskade, men så kan det. Strekkskader i musklene på baksiden av låret (hamstrings) er en av de.

Eg fekk ein strekk i leggen på trening for ei veke sidan. Det er tredje gongen (på ca. år) at eg har fått strekk i leggen.